Με επιτυχία το Τουρνουά Παλαιμάχων στη Θήβα



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το τουρνουά Παλαιμάχων που διοργάνωσε ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Επαμεινώνδεια 2011».
Το απόγευμα της Δευτέρας 09/05 οι Παλαίμαχοι του ΑΟ η Θήβα, του Ιωνικού Αστέρα Θηβών, του Λεβαδειακού και του Πέλοπα Κιάτου έδωσαν το παρόν τους στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας όπου και τίμησαν τον αθλητισμό σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση.
Ο ΑΟ Θήβα αναδείχθηκε και φέτος ο νικητής του Τουρνουά. Άψογη ήταν η εμφάνιση όλων των Παλαιμάχων που ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2012.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Θηβαίων και Πρόεδρος του ΔΑΟΘ κ. Σπύρος Νικολάου συνεχάρη όλες τις ομάδες που συμμετείχαν καθώς και τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.
Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε δεξίωση σε κοσμικό κέντρο της πόλης μας όπου βραβεύτηκαν και οι τέσσερις ομάδες για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Αποτελέσματα:
ΑΟ Θήβα – Ιωνικός Αστέρας: 5-0
Πέλοπας Κιάτου – Λεβαδειακού: 1-1 (5-3 στα πέναλτι)
Μικρός τελικός
Ιωνικός Αστέρας – Λεβαδειακός: 1-2
ΑΟ Θήβα – Πέλοπας Κιάτου: 4-2

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:
Βόλτα με το ποδήλατο στους δρόμους της Θήβας
Αν αγαπάς το ποδήλατο και είσαι από 5 έως 105 ετών έλα την Κυριακή 15 Μαΐου στις 11:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Θήβας για μια βόλτα στους δρόμους της πόλης μας.


Σχόλια