Πανθηβαϊκά συλλαλητήρια κατά της υποβάθμισης

     Ιούνιος 17,2011

    Στους δρόμους βγαίνουν δυναμικά και αγωνιστικά στις 20 και 21 Ιουνίου οι Θηβαίοι πολίτες, διαδηλώνοντας κατά της υποβάθμισης της περιοχής που επιχειρείται τα τελευταία χρόνια και ειδικά τώρα μετά την πρόταση Λιαρόπουλου για το Νοσοκομείο και την επικείμενη μετακίνηση δημοσίων υπηρεσιών της.

Σε συνέχεια της προηγούμενης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Θήβας με την οποία προγραμματίστηκαν κινητοποιήσεις για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου (με την πρόταση για τραυματολογικό) και την επικείμενη μετακίνηση Δημοσίων Υπηρεσιών από την πόλη της Θήβας ( Δ.Ο.Υ., Ο.Ε.Κ.,Τελωνείο) ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου συγκάλεσε το μεσημέρι της Τρίτης σε σύσκεψη όλους του φορείς της πόλης και τους εκπροσώπους των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να αποφασιστεί η ακριβής μορφή των κινητοποιήσεων, σε ότι αφορά την αντίδραση των Θηβαίων ενάντια στην όποια υποβάθμιση επιχειρείται με την κυβερνητική επιτροπή.

« Είμαστε αποφασισμένοι» δήλωσε ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπ. Νικολάου « δεν θέλουμε καμία υποβάθμιση για την πόλη μας, θέλουμε να αναβαθμιστεί το Νοσοκομείο και να παραμείνουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες μας ως έχουν» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι « οι κινητοποιήσεις θα δώσουν το μήνυμα σ’ αυτούς που πρέπει να το πάρουν, για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε όπως λειτουργούσαμε μέχρι τώρα και ακόμα καλύτερα». Κάλεσε ακόμα όλους τους Θηβαίους να συμμετέχουν στα πανθηβαϊκά συλλαλητήρια.
Πηγή lamiastar.gr


Σχόλια