Συνάντηση Άριας Αγάτσα με Γιάννη Δριβελέγκα - Τροποποίηση στους «Περιορισμούς σε χρήσεις γης υψηλής παραγωγικότητας»


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΓΑΤΣΑ
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Βοιωτίας
 
Αθήνα, 1 Ιουλίου 2011


 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση Άριας Αγάτσα με Γιάννη Δριβελέγκα - Τροποποίηση στους «Περιορισμούς σε χρήσεις γης υψηλής παραγωγικότητας»
 
Η βουλευτής Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα συναντήθηκε με τον κ. Γιάννη Δριβελέγκα, Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και συζήτησαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του Νομού μας.
Στη διάρκεια της συνεργασίας, ο κ. Γ. Δριβελέγκας δεσμεύτηκε να εξετάσει όλα τα ζητήματα που έθεσε η κυρία Αγάτσα και αφορούν τις γεωργικές παραγωγές του Νομού Βοιωτίας.
Ο κ. Γιάννης Δριβελέγκας, μεταξύ άλλων ενημέρωσε την κυρία Αριάδνη Αγάτσα ότι σύντομα, με το πρώτο νομοσχέδιο του Υπουργείου θα κατατεθεί στη Βουλή τροποποίηση νόμου που αφορά τους «Περιορισμούς σε χρήσεις γης υψηλής παραγωγικότητας», ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα που υπάρχουν σε πάρα πολλές περιοχές της πατρίδας μας, αλλά και ειδικότερα στο Νομό Βοιωτίας.
Η βουλευτής Βοιωτίας Άρια Αγάτσα, μετά τη συνεργασία τόνισε πως “Η τροποποίηση που ετοιμάζει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και αφορά τους περιορισμούς σε χρήσεις γης υψηλής παραγωγικότητας, θα λύσει πολλά προβλήματα στον αγροτικό πληθυσμό και αποτελεί μια πολύ θετική κίνηση της νέας ηγεσίας του Υπουργείου”.
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΑΓΑΤΣΑ
 
 
 



Σχόλια