Ερώτηση της Άριας Αγάτσα στη Βουλή για την υπερχείλιση του ποταμού Κηφισού στην περιοχή Παρορίου Βοιωτίας




ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΓΑΤΣΑ
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Βοιωτίας
 
 
Αθήνα, 18 Ιουλίου 2011
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ερώτηση της Άριας Αγάτσα στη Βουλή για την υπερχείλιση του ποταμού Κηφισού στην περιοχή Παρορίου Βοιωτίας
 
Η βουλευτής Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα, κατάθεσε Ερώτηση στη Βουλή για το Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, θέτοντας στον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στο Παρόρι του Δήμου Λεβαδέων στο Νομό Βοιωτίας, από την υπερχείλιση του ποταμού Κηφισστο Παρόρι του Δήμου Λεβαδέων στο Νομό Βοιωτίας, αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα που δημιουργούνται από την υπερχείλιση του ποταμού Κηφισού.
Αναλυτικά η Ερώτηση της Άριας Αγάτσα, έχει ως εξής:
 
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 
ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΓΑΤΣΑ
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Βοιωτίας
Αθήνα, 18 Ιουλίου 2011
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ: Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Γεώργιο Παπακωνσταντίνου
ΘΕΜΑ: Υπερχείλιση του ποταμού Κηφισού στην περιοχή Παρορίου Βοιωτίας
Κύριε Υπουργέ,
οι αγρότες στο Παρόρι του Δήμου Λεβαδέων στο Νομό Βοιωτίας, αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα που δημιουργούνται από την υπερχείλιση του ποταμού Κηφισού.
Ειδικότερα στην αγροτική οδό Παρορίου - Λευκοχωρίου, οι αγροτικές εκτάσεις που πλημμυρίζουν ανέρχονται στα 3.000 στρέμματα και οι αγρότες της περιοχής έχουν κατ’ έτος μεγάλες απώλειες στην παραγωγή τους και κατ’ επέκταση στο εισόδημά τους.
Ερωτάται ο κύριος Υπουργός:
          Προτίθεται ή είναι στους σχεδιασμούς του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής να προβεί άμεσα στις απαιτούμενες εργασίες προκειμένου να αποκατασταθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα και μάλιστα πριν το Φθινόπωρο, δεδομένου μάλιστα ότι οι απαιτούμενες εργασίες είναι μικρής παρέμβασης και δεν θα επηρεάσουν το Οικοσύστημα της περιοχής;    
Αριάδνη Αγάτσα
Βουλευτής Ν. Βοιωτία
 
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΑΓΑΤΣΑ

Σχόλια