Πρεμιέρα στην Αλίαρτο για την Θεατρική Ερασιτεχνική Ομάδα "Θεσπιείς Εν Δράσει"‏

25-10-11

























Τέσσερις σύγχρονες γυναίκες αστικής καταγωγής, αποφασίζουν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους. Ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη, θα τους δώσει τη δύναμη για το νέο ξεκίνημα. Θα καταφέρουν, όμως, να ξεφύγουν από τις αδυναμίες, τα πάθη και τα αδιέξοδα που οι ίδιες έχουν δημιουργήσει για τον εαυτό τους;



Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης ψυχολογικής αλήθειας. Διανθισμένο από ιδεοληψίες και φαντασιώσεις γυναικών οι οποίες προσεγγίζονται με χιουμοριστική διάθεση από τους συγγραφείς, η παντελής απουσία του άνδρα από την καθημερινότητα των τεσσάρων γυναικών καθιστούν το έργο επίκαιρο όσο ποτέ.




Μέσω αυτής της ερασιτεχνικής ομάδας ευελπιστούμε να θέσουμε ένα μικρό λιθαράκι στην παραγωγή πολιτιστικής έκφρασης στην Αλίαρτο. Επιθυμούμε την διασύνδεση των σχολικών μονάδων και την συνεργασία αυτών με τους Θεσπιείς εν Δράσει για την δημιουργία θεατρικών παραστάσεων, στόχος των οποίων θα είναι η καλλιέργεια των νέων μας και των δημοτών μας. Θέλουμε τους δημότες μας συμμέτοχους στην στις προσπάθειές μας, θέλουμε τους νέους μας δημιουργικούς.



Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστούμε το Δήμο Αλιάρτου και την ΔΗ.ΚΕ.ΑΛ που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή και προχώρησαν στην δημιουργία του Θεατρικού Εργαστηρίου.



Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου στις 7.30 για να διασκεδάσουμε και να ξεφύγουμε λίγο από τα προβλήματα μας που τα μνημόνια και τα haircuts έχουν φέρει.

Πηγήaliartos-boiotias.blogspot.com



Σχόλια