Ιατρική φροντίδα χρειάστηκε ο Ορχομένιος Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργος Ζανιάς στη Σύνοδο Κορυφής

27-10-11

















Η μεγάλη πίεση στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους κατά τις κρίσιμες Συνόδους Κορυφής είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί έμφραγμα ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σε ευρωπαϊκά θέματα Γιώργος Γλυνός, ενώ ιατρική φροντίδα χρειάστηκε και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργος Ζανιάς.

Ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το πέρας της Συνόδου, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την υποστήριξη.



Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός είπε: «Επιτρέψτε μου, πριν κλείσω, να ευχαριστήσω μερικούς τουλάχιστον από τους πολλούς συνεργάτες που συνέβαλαν και να πω, επίσης, ότι μερικοί είχαν τέτοια πίεση, που θα έπρεπε να τους παρασχεθεί και ιατρική περίθαλψη.



»Βλέπω τον Γιώργο Ζανιά εδώ, που ευτυχώς είναι κοντά μας, είναι όμως και ο άλλος Γιώργος, ο Γλυνός, που δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας, ο οποίος από την πίεση έπαθε δυστυχώς έμφραγμα, αλλά ευτυχώς είναι καλύτερα τώρα».



Πηγή:in.gr



Σχόλια