Τόσο μακριά και τόσο κοντά!

28-12-11


















Η άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν είναι πλέον απρόσιτη


Η Turkish Airlines μηδενίζει τις αποστάσεις, καθώς από τη μία καλύπτει 190 προορισμούς στην υδρόγειο και από την άλλη φροντίζει οι τιμές της να είναι πάντα προσιτές, έτσι ώστε να κάνει ακόμα πιο ελκυστικό το όποιο ταξίδι, να φέρει πιο κοντά στον καθένα τον προορισμό της αρεσκείας του.



Για εσάς που ονειρεύεστε να διασχίσετε τον Ατλαντικό και να δείτε από κοντά τις ομορφιές της Αμερικής και του Καναδά, η Turkish Airlines έχει ετοιμάσει εξαιρετικές προσφορές, αρκεί να προγραμματίσετε το ταξίδι σας έως τις 31 Μαρτίου 2012.



Επισκεφθείτε τη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον και το Σικάγο με συνολικό κόστος εισιτηρίου 620,00 ευρώ! Αν επιλέξετε το Λος Άντζελες θα σας κοστίσει 750,00 ευρώ! Όσοι πάλι σχεδιάζουν ένα ταξίδι στον Καναδά -και πιο συγκεκριμένα στο Τορόντο- μπορούν να το πραγματοποιήσουν με 617,00 ευρώ!


Μην αργείτε, λοιπόν, αν θέλετε να δείτε την «Πόλη των Αγγέλων», το «Μεγάλο Μήλο» ή κάποια από τις άλλες δύο μεγαλουπόλεις. Επωφεληθείτε από τις προσφορές της. Γιατί μέσω της Turkish Airlines η άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν είναι πλέον απρόσιτη…

Πηγή:newsbeast.gr


Σχόλια