Λαμία: Κι άλλο τροχαίο με μηχανάκι στην οδό Σμύρνης

27-03-12

















Η απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή...

Το τροχαίο έγινε στις 20:30΄ χθες στην οδό Σμύρνης στη Λαμία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας ηλικίας 28 ετών, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε και έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και στα πλευρά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο του τροχαίου από την πρώτη στιγμή, ο άτυχος άνδρας φορούσε κράνος, αλλά δεν ήταν δεμένο και με την πτώση του έφυγε, ενώ όπως είπαν στο LamiaReport, ο έλεγχος χάθηκε την ώρα που περνούσε τις σιδηροδρομικές γραμμές και το μηχανάκι έπεσε στη παγίδα, που βλέπετε στις φωτογραφίες, αφού ο δρόμος σε ένα σημείο δίπλα στις γραμμές είναι κατεστραμμένος.
Ο 28χρονος Λαμιώτης διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ η τροχαία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Εν τω μεταξύ σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα νοσοκομείου της Λάρισας ο 43χρονος από τη Λαμία, που τραυματίστηκε επίσης με μηχανάκι στην Νέα Μαγνησία, το βράδυ της Παρασκευής.
 
Πηγή:http://www.lamiareport.gr/

Σχόλια