Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των χούλιγκανς

20-03-12

















Δέσμευση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Συζήτηση για τα βίαια επεισόδια στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ έγινε κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου τη Δευτέρα. Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος επεσήμανε την ανάγκη οι έρευνες να κινηθούν με γρήγορους ρυθμούς και οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έκανε λόγο για εγκάθετους που προκάλεσαν τα επεισόδια στο χώρο των VIP του ΟΑΚΑ. Πρόκειται, είπε, για περίπου 150 κουκουλοφόρους που βρέθηκαν εκεί, ενώ ανέφερε ότι η ΕΛΑΣ έκανε ό,τι μπορούσε.

Δεσμεύτηκε ακόμη να δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους.
Παρεμβαίνοντας ο αρμόδιος για τον αθλητισμό, υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, ανέφερε ότι ο αγώνας στο ΟΑΚΑ είναι «crash test» για την εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου όπου προβλέπονται αυστηρές ποινές και έχουν προβλεφθεί και ρήτρες βίας.


Τέλος, το Υπουργικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον κ. Χρυσοχοΐδη να προχωρήσει τις ενέργειες ώστε να διαμορφωθεί χώρος φιλοξενίας 1.000 παράνομων μεταναστών στην Κοζάνη, σε στρατόπεδο που παραχώρησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και θα περιφρουρεί η ΕΛΑΣ.

Πηγή:newsbeast.gr

Σχόλια