«Μπορώ να γυρίσω τα πράγματα πολύ γρήγορα»

29-04-12


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Να του δώσει τη δύναμη ζητά από τον λαό ο Αντώνης Σαμαράς

«Ανάμεσα σε επαναληπτικές εκλογές και αστάθεια ή ακυβερνησία διαλέγω επαναληπτικές εκλογές» δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα και προσθέτει:

«Θέλω ισχυρή εντολή για να αποφευχθούν όλα αυτά». Ο κ. Σαμαράς βεβαιώνει ότι «μπορώ να γυρίσω τα πράγματα πολύ γρήγορα και μέσα σε δύο χρόνια στην Ελλάδα να έχει επανέλθει η προσδοκία και η ελπίδα. Λίγο αργότερα, όταν θα βρει η χώρα τους πλήρεις ρυθμούς ανάπτυξης που μπορεί, όλα τα σημερινά προβλήματα, θα εξαλειφθούν. Αντίθετα, αν δεν μπούμε σε ανάπτυξη το ταχύτερο, όλα θα επιδεινωθούν».

Ο Αντώνης Σαμαράς αμφισβητεί τα δημοσκοπικά ποσοστά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλά για «φούσκωμα και ξεφούσκωμα» και εκτιμά ότι «ο κόσμος της ΝΔ δεν θα τους ακολουθήσει και δεν θα γίνει νεροκουβαλητής του ΠΑΣΟΚ».

Στην ερώτηση γιατί θα πρέπει να τον ψηφίσουν οι Έλληνες πολίτες, ο κ. Σαμαράς απαντά «Η ανεργία είναι η χειρότερη αρρώστια μιας κοινωνίας, γι’αυτό και από την αρχή προειδοποιούσα να υπάρξουν μέτρα ανάπτυξης. Για κάθε 1% που πέφτει το ΑΕΠ, χάνονται 45.000 θέσεις εργασίας.

Για κάθε 1% που ανεβαίνει το ΑΕΠ σώζονται ή δημιουργούνται 45.000 θέσεις εργασίας. Παλεύω για ανάκαμψη σημαίνει παλεύω για να σωθούν θέσεις εργασίας που σήμερα δεν υπάρχουν. Ζητώ από τον ελληνικό λαό να μου δώσει τη δύναμη να το κάνω», καταλήγει ο Αντώνης Σαμαράς.
Πηγή:newsbeast.gr

Σχόλια