Θρήνος στον Πύργο για το χαμό της 12χρονης Ελένης

13-06-12















Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου Ηλείας...
μετά τον τραγικό θάνατο ενός 12χρονου κοριτσιού σε τροχαίο δυστύχημα, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Πύργο.

Η 12χρονη Ελένη Πυλαρινού, μαζί με την 10χρονη αδερφή της επέβαιναν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της.
Λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Πύργου, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 35χρονος Τσέχος, εμβόλισε το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 35χρονη μητέρα των ανήλικων κοριτσιών.


Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε η οικογένεια εκτινάχθηκε στην άλλη πλευρά του δρόμου. Το ένα από τα δύο κοριτσάκια βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο και η μητέρα με τη δεύτερη κόρη της έμειναν εγκλωβισμένοι σε αυτό. Την ίδια στιγμή, ο Τσέχος οδηγός δεν είχε πάθει την παραμικρή γρατζουνιά.


Η 12χρονη Ελένη ήταν σε πιο κρίσιμη κατάσταση και αμέσως οι γιατροί ξεκίνησαν εντατικές προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως δεν άντεξε και λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.
Η μητέρα της που έφερε πολλαπλά τραύματα και πιο σοβαρό αυτό στο χέρι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση.


Η 10χρονη αδερφή της Ελένης, η Νεφέλη είναι σε καλύτερη κατάσταση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.


Η τοπική κοινωνία συγκλονισμένη παρακολουθεί το δράμα της οικογένειας.
«Ήταν ένα μικρό αγγελούδι», δηλώνουν συγγενείς και φίλοι της 12χρονης Ελένης. Το χαμόγελό της έσβησε δυστυχώς για πάντα, τόσο άδικα, τόσο ξαφνικά, σε ένα δρόμο που εδώ και χρόνια οι κάτοικοι της περιοχής φωνάζουν για την επικινδυνότητά του.


Πηγή:newsbomb.gr

Σχόλια