Καταγγελία: 15 δημοσιογράφοι τα παίρνουν από την ΕΥΠ

21-06-12





















Ο συντάκτης του "Πρώτου Θέματος" Νίκος Νικητέας και συνεργάτης της ΙΜΑΚΟ ως το Φεβρουάριο του 2012, θεωρεί δεδομένο ότι 15 συνάδελφοί του τα παντελόνιαζαν από την ΕΥΠ και καλλιεργεί το έδαφος...

Μείνετε συντονισμένοι με το "Κουρδιστό Πορτοκάλι". Τα καλύτερα έρχονται...
Ιδού το δημοσίευμα του κ. Νικητέα


Λίστα με 15 δημοσιογράφους – συνεργάτες της ΕΥΠ παρέλαβε από άγνωστο αποστολέα ο Τρίμης!

Φάκελο με τα ονόματα των δημοσιογράφων που συνεργάζονται με την ΕΥΠ παρέλαβε ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ! Η παράξενη αυτή αποστολή με προορισμό την Ακαδημίας 20, πραγματοποιήθηκε πριν μία εβδομάδα και είχε παραλήπτη τον πρόεδρο της Ένωσης, Δημήτρη Τρίμη.

Μαθαίνουμε ότι η λίστα που έφθασε στα χέρια του προέδρου, αναφέρει 10 με 15 δημοσιογράφους που φέρεται να συνεργάζονται με την ΕΥΠ! Να σημειωθεί ότι ο φάκελος με τα ονόματα των δημοσιογράφων, δεν είχε αποστολέα την εν λόγω υπηρεσία, αλλά άγνωστο! Προφανώς η λίστα εστάλη στο προεδρείο της Ένωσης από κάποιον αποστολέα που άκουσε την δήλωση Τρίμη προ εβδομάδων, όταν κατηγορήθηκαν δημοσιογράφοι ως συνεργάτες της ΕΥΠ και ζήτησε να δοθούν τα ονόματα στη δημοσιότητα, ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο το αίτημα του σωματείου!

Με άκρα μυστικότητα, ο Δημήτρης Τρίμης και γνωρίζοντας το μέγεθος της… βόμβας που έχει στα χέρια του, ξεκίνησε να καλεί τηλεφωνικά τους συναδέλφους που αναφέρονται τα ονόματά τους στη λίστα, για να τους ενημερώσει και να ενημερωθεί! Δεδομένου ότι το θέμα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και δεδομένου ότι η λίστα δεν προέρχεται – επισήμως τουλάχιστον, από την ΕΥΠ, χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, έρευνα των όσων αναφέρονται μέσα στον φάκελο και φυσικά ενημέρωση για το τι πραγματικά συμβαίνει! Οφείλει λοιπόν ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης, άμεσα να τοποθετηθεί δημόσια για το περιεχόμενο του φακέλου που έλαβε στα χέρια του!

Πηγή:enimerosi24.gr

Σχόλια