Ο πρώην αντιδήμαρχος της Φθ/δας που ελέγχεται από το ΣΔΟΕ για 2,8 εκ. ευρώ, στο lamiastar.gr: "Δεν είχα ποτέ τόσα χρήματα"

28-06-12
















Το πόρισμα του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας καίει πρώην αντιδήμαρχο δήμου της Φθιώτιδας. Τα στοιχεία δείχνουν πως από τους λογαριασμούς του σε διάφορες τράπεζες έχουν διακινηθεί χρήματα που φτάνουν τα 2 εκατομμύρια 800 χιλιάδες Ευρώ. Το lamiastar.gr επικοινωνησε μαζί του. Μας είπε πως αυτή την στιγμή στους λογαριασμούς του βρίσκονται ελάχιστα χρήματα που δεν αρκούν για να ζήσουν τον ίδιο και την οικογενειά του.

Τα ποσά που αναφέρονται όπως υποστηρίζει, αφορούν κινήσεις λογαριασμών των τελευταίων 6 ετών και έχουν να κάνουν με την επαγγελματική του δραστηριότητα, για πληρωμές υποχρεώσεων της επιχείρησής του. Για παράδειγμα για να αγοράσει μηχανήματα τα οποία στην συνέχεια χρησιμοποίησε στην δουλειά του.

Τόνισε πως η οικονομική του κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή.

Δεν μπορεί ούτε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του, να πληρώσει λογαριασμούς και οι υποχρεώσεις του σε ασφαλιστικούς φορείς και εφορία είναι σε ρύθμιση. Ακόμη και το σταθερό του τηλέφωνο είναι κομμένο.

Επίσης τονίζει πως στην θητεία του ως αντιδήμαρχος, από το 2007 ως 2010 δεν ήταν ποτέ σε επιτροπές παραλαβής ή ανάθεσης έργων.

Η έρευνα του ΣΔΟΕ ξεκίνησε μετά από καταγγελία στον εισαγγελέα, συνεργάτη του δήμου, που εκδήλωσε το ενδιαφέρον εκείνη την περίοδο να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Ο αντιδήμαρχος και ο δήμαρχος, είχαν καταθέσει εναντίον του μήνυση και στην δίκη που έγινε τον Απρίλιο ο μηνυτής ανακάλεσε.

Επίσης ο αντιδήμαρχος, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως από το 2005 δεν υπάρχει καμία μεταβολή στο Ε9 ενώ κινείται με αυτοκίνητο του 2001.

Πηγή:http://www.lamiastar.gr

Σχόλια