Τι είναι η 5η... διάσταση ; Θέλετε να μάθετε??

09-06-12























Η 5η διάσταση είναι μια κατάσταση του μυαλού που επηρεάζει την φυσική πραγματικότητά μας. Η διαφορά της 3ης με την 5η διάσταση είναι στην συχνότητα.... αυτοί που βρίσκονται στην 5η διάσταση δεν επηρεάζονται από τον τρόπο που δρουν οι «τρισδιάστατοι» παίκτες.


Στην 5η διάσταση λειτουργούν νέα εργαλεία που δεν είναι διαθέσιμα για όσους παραμένουν στην 3η. Αυτοί που ζουν στη 5η διάσταση έχουν στην διάθεσή τους εργαλεία - δώρα που αποτελούν κομμάτι ενός υψηλότερου συμπαντικού σχεδίου.


Οι «τρισδιάστατοι» δε βλέπουν αυτά τα δώρα επειδή κρατούν σφιχτά τους φόβους τους. Το κλειδί είναι να ανοιχτούν στην χωρίς όρους αγάπη. Η αγάπη είναι η δύναμη εκείνη που οδηγεί στη 5η διάσταση.

Εκείνοι που εμμένουν στους φόβους τους θα παραμένουν εγκλωβισμένοι στην τρισδιάστατη πραγματικότητα. Αν δούμε ένα πνευματικά εξελισσόμενο άνθρωπο να κάνει κάτι ασυνήθιστο, όπως η ενεργειακή θεραπεία για παράδειγμα, δε θα νιώσουμε άβολα καθόλου, μάλλον θα νιώσουμε χαρά που είμαστε παρόντες σε αυτό το θαύμα, εκείνοι που σκέπτονται με τον «τρισδιάστατο» τρόπο σκέψης, θ’ αντιδράσουν με φόβο που θα οδηγήσει σε δυσπιστία και θ’ ακολουθήσει μια εχθρική διάθεση και το μόνο που θα καταφέρουν, λόγω των αρνητικών συναισθημάτων τους , είναι να βλάψουν τον εαυτό τους και να χαμηλώσουν την δόνησή τους.


Γι’ αυτό αυτοί που εντοπίζουν και ανοίγονται στο «στίγμα» της αγάπης τότε αυτομάτως έχουν κάνει και την επιλογή σε ποια πραγματικότητα θέλουν να ζουν. Το ίδιο ισχύει και για αυτούς που θα νιώσουν άβολα με όλη αυτή τη πληροφόρηση , όταν θα έχουν εχθρική διάθεση, φόβο και ανασφάλεια , θα έχουν επιλέξει επίσης.


Με την ευκαιρία αυτή και για όσους πρωτοδιαβάζουν πληροφορίες για τη νέα εποχή, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως αυτό που λένε νέα εποχή είναι και αφορά αποκλειστικά την πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου και μόνο. Ανεξαρτήτου θρησκευτικής πεποίθησης κι εμπεριέχει όλους τους ανθρώπους της Γης απ’ όλες τις χώρες και κουλτούρες της ανθρωπότητας. Αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν σκοπό να διαστρεβλώσουν θρησκευτικές πεποιθήσεις κανενός. Πρέπει να δούμε τα πράγματα από ψηλά, να ανεβούμε πάνω από θρησκείες και πολιτικά συστήματα. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι εκείνο που μας δένει όλους και κάνει εφικτή τη κατεύθυνση μας προς της εξέλιξη είναι η ΑΓΑΠΗ!!!


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA 

Σχόλια