Αποθήκη με 84.000 μαϊμού ρούχα εντόπισε η αστυνομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

21-06-12


















Σε μία υπόγεια αποθήκη στο κέντρο της Πόλης στην οδό Σανταρόζα 7 εντόπισε μετά από πολύκαιρη έρευνα, η Δημοτική αστυνομία, όπου...

σε συνεργασία με το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, έγινε έφοδος τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 18 Ιουνίου 2012.

Στην οποία εντοπίστηκαν 84.687 είδη ρουχισμού, απομιμήσεις γνωστών εταιριών (NIKE, PUMA, BURBERRY’S,ADIDAS και D’SQUARED), αλλά και είδη ρουχισμού (φόρμες και μπλουζάκια ) χωρίς διακριτικό γνώρισμα.

Πίσω από την επιχείρηση ''μαιμού'' κρύβοντε ένας Κινέζος έμπορος ο οποίος συνελήφθει και ένας Ιταλός ο οποίς διέφυγε της σύλληψης. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας εντόπισαν τον Κινέζο να μεταφέρει με μαύρες πλαστικές σακούλες, ρούχα από την αδήλωτη αποθήκη στο νόμιμο κατάστημα του Ιταλού, επί της οδού Αισώπου στο οποίο εργαζόταν ως υπάλληλος.

Τα προϊόντα απομίμησης που όπως προέκυψε προορίζονταν για διάθεση στην αγορά της Θεσσαλονίκης από μικροπωλητές κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αφού προηγουμένως εξετάστηκαν από εκπροσώπους– πραγματογνώμονες των εταιριών, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία και πιστοποίησαν τις απομιμήσεις.

Πηγή:thess-apola.blogspot.gr

Σχόλια