Να και προπαγάνδα από τους Πακιστανούς / Ινδούς του Σχηματαρίου….

12-06-12














Πότε έγιναν αυτά ρε παιδιά και εμείς δεν πήραμε χαμπάρι?

Μιλώντας στα "Νέα", ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ είπε: "Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής για 5 ώρες περισσότερα από 100 άτομα πάνω σε μηχανάκια με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και ξύλα και αλυσίδες στα χέρια έκοβαν βόλτες στο Σχηματάρι κυνηγώντας αλλοδαπούς. Ευτυχώς είχαμε πληροφορηθεί τις κινήσεις τους πριν ακόμη φτάσουν στην περιοχή και προλάβαμε να ενημερώσουμε τους περισσότερους Πακιστανούς. Μόνο 2-3 παιδιά που δούλευαν στα χωράφια δεν ειδοποιήθηκαν και ήταν αυτά που ξυλοκοπήθηκαν".


Και πρόσθεσε: "Το πρόβλημα όμως της Αστυνομίας ήταν από ποιον και γιατί ενημερωθήκαμε εμείς και ειδοποιήσαμε τους ομοεθνείς μας και όχι που δεν έκαναν για μια ακόμη φορά τη δουλειά τους".

Ο ίδιος αναφέρει: "Στη λαϊκή αγορά της Νέας Ιωνίας έχουν σημειωθεί πολλές επιθέσεις εις βάρος Πακιστανών. Οι ομάδες περιμένουν στις 3 τα ξημερώματα τα παιδιά που έρχονται να στήσουν τους πάγκους και τότε τους χτυπούν. Έχουμε ζητήσει προστασία αλλά τίποτα δεν γίνεται".

"Το ίδιο στη Νίκαια, στη διασταύρωση μπροστά από τους κινηματογράφους. Κάθε δεύτερη, τρίτη ημέρα μετά τις 7 το απόγευμα υπάρχουν εκεί ομάδες ακροδεξιών που παίρνουν στο κυνήγι τους μετανάστες", υπογράμμισε.

Πηγή:http://dimostanagras-news.blogspot.gr

Σχόλια