Φθιώτιδα:Έδειραν τους αστυνομικούς γιατί έπιασαν τον Αλβανό

18-06-12


















Έβρισαν χυδαία και χτύπησαν αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα Αμφίκλειας...

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, όταν οι αστυνομικοί προσήγαγαν στο τμήμα έναν Αλβανό που εντόπισαν στην πλατεία της Τιθορέας και δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας.

Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στο Α.Τ. Αμφίκλειας ένας 35χρονος Έλληνας με μια φίλη του και απαίτησαν από τους αστυνομικούς να αφήσουν ελεύθερο τον κρατούμενο.

Εκείνη την ώρα στο τμήμα βρισκόταν 3 αστυνομικοί, μια γυναίκα και δυο άντρες, οι οποίοι εξήγησαν ευγενικά ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, αφού κρατείται για στέρηση εγγράφων και θα πρέπει να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.

Τότε ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε... Ο 35χρονος άρχισε να βρίζει χυδαία τους αστυνομικούςαπειλώντας τους ότι θα τους στείλει στα σύνορα.

Στη συνέχεια προσπάθησε να σπάσει την πόρτα που ήταν κλειδωμένη για να πάρει μαζί του τον Αλβανό. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον εμποδίσουν και τότε το αστυνομικό τμήμα μετετράπη σε ρίνγκ.

Ο 35χρονος τραυμάτισε την αστυνομικό στο πόδι, ενώ γρονθοκόπησε τον έναν αστυνομικό. Τελικά οι αστυνομικοί και με τη βοήθεια ενός πολίτη που άκουσε τη φασαρία και πήγε να δει τι συμβαίνει, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον "μαινόμενο" αγρότη από την Τιθορέα και να του περάσουν χειροπέδες.

Το ζευγάρι κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πηγή:http://www.lamiareport.gr

Σχόλια