Ένα κοριτσάκι με μια απίστευτη ικανότητα!

26-06-12


















Δεν είναι ακριβώς ικανότητα, αλλά αυτό που μπορεί να κάνει το κοριτσάκι αυτό, μόνο σε ταινίες φαντασίας θα μπορούσαμε να το δούμε! Το ανώνυμο 11χρονο κοριτσάκι από το Ho Chi Minh του Βιετνάμ, μπορεί να κάψει διάφορα πράγματα αλλά και να ανάψει μεγάλες πυρκαγιές, χρησιμοποιώντας μόνο την ενέργεια του σώματός της! Όλα ξεκίνησαν όταν κάηκε ολόκληρος ο τρίτος όροφος του σπιτιού της οικογένειας του κοριτσιού, με τους γονείς της να ψάχνουν τις αιτίες, μιας και όπως ισχυρίζονται, το κοριτσάκι δεν είχε πρόσβάση σε υλικά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανάφλεξη, αλλά η καταστροφή έγινε εξαιτίας της τεράστιας ενέργειας του σώματός της.




Οι γονείς του κοριτσιού, όπως έχουν πει, παρατήρησαν τις παράξενες ικανότητες του παιδιού τους πριν ένα μήνα περίπου, όταν το ηλεκτρικό κύκλωμα του σπιτιού τους έκανε συνεχείς διακοπές. Οι διακόπτες ηλεκτρικού ρεύματος έπαιρναν αμέσως φωτιά όταν τους πλησίαζε η κόρη τους και μια φορά έκαψε το κάθισμα της τουαλέτας, μόνο και μόνο γιατί ήρθε σε επαφή με το σώμα της. Τα φαινόμενα αυτά επαναλαμβάνονταν ακόμα και όταν το κορίτσι ήταν εκτός σπιτιού.


Η ιστορία του κοριτσιού, κίνησε το ενδιαφέρον διαφόρων επιστημόνων, με τον έμπειρο επιστήμονα, Du Quang Chau, να κάνει μια σειρά πειραμάτων στο παιδί, που αποδείχθηκαν σημαντικά, μιας και μέσα από αυτά ανακάλυψε ότι το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου του παιδιού περιέχει κάτι ασυνήθιστο. Με τη βοήθεια άλλων επιστημόνων που προέρχονται από τα πεδία της ιατρικής, φυσικής, ψυχολογίας και κοινωνιολογίας, οι εξετάσεις έδειξαν ένα περίεργο «φωτοστέφανο» στο δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου του κοριτσιού, που ίσως να είναι η αιτία της παράξενης αυτής ικανότητας.


Πηγή:http://www.cyprusmania.net

Σχόλια