Σ. Τσιμτσιλή: Η "καυτή" φωτογράφισή της στην παραλία "Καλύβια" της Τήνου!

13-06-12





Ξεχάστε τις μέχρι σήμερα σέξι πόζες της Σταματίνας Τσιμτσιλή στις παραλίες και τις εκπομπές! Αυτές οι πόζες της με brazilian από τα "Καλύβια" της Τήνου, όπου βρέθηκε για τη βάφτιση του Λιάγκα junior, είναι μακράν οι πιο... καυτές!

Δωρεάν διαμονή και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Τήνο... (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
Μπορεί αφορμή για να βρεθούν στην Τήνο να στάθηκε η βάφτιση του Γιάννη Λιάγκα, αλλά οι καλεσμένοι "εκμεταλλεύτηκαν" την παραμονή τους στο νησί με τον καλύτερο τρόπο. Εξερεύνησαν έρημες παραλίες, κολύμπησαν στα καταγάλανα νερά του νησιού, γέλασαν με την ψυχή τους και μάλιστα, κάποιοι από αυτούς ένιωσαν σαν να βρέθηκαν ξανά στην πενθήμερη εκδρομή του σχολείου τους.


Από τα ομορφότερες ζευγάρια, για ακόμη μία φορά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός που έκλεψαν τις εντυπώσεις και στη θάλασσα. Μαζί με τους κουμπάρους τους, Νίκο Οικονόμου και Όλγα Λαφαζάνη, έκαναν τις πρώτες τους βουτιές για το φετινό καλοκαίρι και η Σταματίνα, φορώντας ένα σέξι μπικίνι, απέδειξε πως διαθέτει άψογη σιλουέτα.


Η δημοσιογράφος, εδώ και αρκετά χρόνια, φροντίζει να τρέφεται σωστά και να γυμνάζεται. Χωρίς να κάνει δίαιτες εξπρές και χωρίς διατροφικές υπερβολές, η Σταματίνα παραμένει στα ίδια κιλά εδώ και πολλά χρόνια. Ενδίδει, αραιά και πού, σε γαστρονομικές ατασθαλίες και γυμνάζεται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ είναι fan και της πρωτότυπης, αλλά κοπιαστικής zumba. Επίσης, συχνά μαζί με το σύζυγό της χρησιμοποιούν τα ποδήλατά τους, ενώ κάνουν και περιπάτους στο Τατόι.

Πηγή:http://www.markos.tv


Σχόλια