Μειωμένα Τέλη για ευπαθείς ομάδες και τρίτεκνους στην Αλίαρτο

08-06-12














Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλιάρτου της 25ης Μαίου 2012 , τα τέλη ύδρευσης του δήμου για τις ευπαθείς ομάδες και τις τρίτεκνες οικογένειες καθορίστηκαν ως εξής:
ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
– Πλήρη απαλλαγή του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης , σε όσες οικογένειες έχουν ΑΜΕΑ και εμφανίζουν ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 15.000,00€ .
Το πάγιο ποσό παραμένει ως έχει …
– Μείωση σε ποσοστό 50% του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης , σε όσες οικογένειες Δημοτών και κατοίκων Αλιάρτου έχουν υπαχθεί στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ.
Το πάγιο ποσό παραμένει ως έχει .
– Πλήρη απαλλαγή του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης , σε όσες οικογένειες έχουν άτομα με αναπηρία πάνω από 80% . Το πάγιο ποσό παραμένει ως έχει .
– Μείωση σε ποσοστό 50% του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης , στις Μονογονεϊκές οικογένειες του Δήμου Αλιάρτου και με ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 15.000,00 € . Το πάγιο ποσό παραμένει ως έχει .
– Πλήρη απαλλαγή του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης , στις Μονογονεϊκές οικογένειες του Δήμου Αλιάρτου και με ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 7.000,00 € . Το πάγιο ποσό παραμένει ως έχει .
ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ
- Μείωση σε ποσοστό 50% του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης , σε όσες τρίτεκνες οικογένειες εμφανίζουν ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 15.000,00€, τα τέκνα τους είναι άγαμα και δεν υπερβαίνουν το 25ο έτος της ηλικίας τους . Το πάγιο ποσό παραμένει ως έχει .
– Πλήρη απαλλαγή του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης , σε όσες τρίτεκνες οικογένειες εμφανίζουν ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 7.000,00 € , τα τέκνα τους είναι άγαμα και δεν υπερβαίνουν το 25ο έτος της ηλικίας τους .
Το πάγιο ποσό παραμένει ως έχει.

Πηγη: Aliartos city.blogspot

Σχόλια