Έκρηξη κοντά στο σπίτι του Π. Καμμένου

15-06-12


















μηχανισμός εξερράγη λίγο πριν από τις 11 σήμερα το πρωί στη γειτονιά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου, στην οδό Ήρας στη Βουλιαγμένη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βόμβα έσκασε κατά την παράδοσή της στον ένοικο διαμερίσματος, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του κ.Καμμένου και φέρεται να μετακόμισε στο σπίτι λίγο καιρό μετά τη μετακόμιση του πορέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην περιοχή.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ο παραλήπτης και ένοικος του διαμερίσματος, ο οποίος είναι 40 ετών και εργάζεται ως διευθύνων σύμβουλος σε ξενοδοχείο στην Ελούντα της Κρήτης. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βόμβα εστάλη ως πακέτο μαζί με μια γλάστρα ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ο άνθρωπος που τη μετέφερε είναι υπάλληλος εταιρίας κούριερ ή ο ίδιος ο βομβιστής.

Η χειροβομβίδα ήταν τοποθετημένη σε μεταλλικό κουτί το οποίο περιείχε και ένα σημείωμα το οποίο έγραφε «Από έναν παλιό σου φίλο».

Ήδη στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής, ενώ από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τα υπολοίματα του μηχανισμού, αν υπάρχουν αποτυπώματα ή DNA του βομβιστή.

 newsbomb.gr


Σχόλια