Καρτέρι στους κλέφτες έστησαν οι κάτοικοι στην Παλαιοκερασιά Στυλίδας

26-06-12



















Στο Αμήν έχουν φτάσει οι κάτοικοι στην Παλαιοκερασιά με τους ρομά, που έχουν ρημάξει όλα τα χωριά της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Διαβάστε παρακάτω πως περιέγραψαν στο LR, μια από τις πολλές περιπτώσεις που βιώνουν με τους θρασύτατους κλέφτες, αφού επί τρεις συνεχόμενες ημέρες, προσπαθούσαν να κλέψουν την αποθήκη ενός επαγγελματία της περιοχής.

Μέχρι και μπλόκα έστησαν οι χωριανοί...Διαβάστε παρακάτω:

Στις 19/06/2012 έρχεται στην Παλαιοκερασιά ένα αυτοκίνητο και 2 χλμ. έξω από το χωριό σταματάει σε μια αποθήκη και κλέβει, σπάζοντας 2 πόρτες, σίδερα που ήταν για μεταλλικές κατασκευές αξίας πάνω από 1500 ευρώ περίπου αφήνοντας και άλλα σιδερά μεγαλύτερου μεγέθους που πιθανόν δεν τα χωρούσαν... Ήταν 3 ρομά και τους είδε ένας περαστικός, κάτοικος του χωριού. Την επόμενη μέρα 20/06/2012, την ίδια ώρα περίπου με χθες, 2 με 3 το μεσημέρι και στην ίδια τοποθεσία, εντοπίστηκε από κατοίκους του χωριού πάλι, άλλο αυτοκίνητο με 2 ρομά (μεγαλύτερο από το προηγούμενο), οι οποίοι προσπαθούσαν να εντοπίσουν την αποθήκη που διέρρηξαν οι προηγούμενοι. Επειδή κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί δεν πήραν τίποτα και βιάστηκαν να εξαφανιστούν. Η αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από τους ιδιοκτήτες προφανώς, όργωσε την περιοχή αλλά δεν κατάφερε να τους βρει. Στις 21/06/2012 την ίδια ώρα πάλι, για 3η μέρα και στην ίδια περιοχή εντοπίστηκαν από τους χωριανούς, οι οποίοι εξοργισμένοι πλέον είχαν στήσει μπλόκα κατά μήκος του δρόμου προς Αχινό για να μην διαφύγουν από παράδρομους όπως τις προηγούμενες μέρες, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησαν την αστυνομία της Στυλίδας. Η αστυνομία έφτασε έγκαιρα (με έναν μόνο αστυνομικό, αφού οι κάτοικοι του χωριού ακολουθούσαν τους ρομά ) και τους είπε να προχωρήσουν μπροστά και να ακολουθεί το περιπολικό για να τους οδηγήσουν στο τμήμα Στυλίδας. Λίγο έξω από τον Αχινό σταμάτησε ο ρομά και κλαίγοντας παρακαλούσε τον ιδιοκτήτη της αποθήκης να του επιστρέψει τα σίδερα που του είχε κλέψει. Όταν ο ιδιοκτήτης του είπε ότι δεν θέλει τίποτα τότε ο ρομά του απάντησε σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!!!!!!!

Συνέχισαν πάλι για το τμήμα και λίγο έξω από τον Καραβόμυλο προς Στυλίδα αφού πηγαίναν με 20 χλμ βγήκαν στην άκρη και ισχυρίζονταν ότι έμειναν από πετρέλαιο. Τότε ειδοποιήθηκε και δεύτερο περιπολικό ( με έναν πάλι αστυνομικό) και ήρθε και τους συνέλαβε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αστυνομικούς, οι οποίοι κάνουν τη δουλειά τους όσο πιο σωστά γίνετε και δεν έχουμε κανένα παράπονο, όμως δεν επαρκούν τα άτομα που έχει το τμήμα Στυλίδας για όλα τα χωριά του Δήμου.

Οι κάτοικοι της Παλαιοκερασιάς είμαστε πλέον αγανακτισμένοι και θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας.

Πηγή:http://www.lamiareport.gr



Σχόλια