Απίστευτο:Η Κανέλλη Είναι Ξαδέρφη Με Τη Γυναίκα Του Μιχαλολιάκου!!

18-06-12













Η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής Β’ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια είναι ξαδέρφη της…
Λιάνας Κανέλλη! Κι όμως, το αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Ιόνιο FM», σημειώνοντας μάλιστα ότι σε μικρότερη ηλικία έκαναν και παρέα!
«Με τη Λιάνα Κανέλλη κάναμε αναγκαστικά παρέα σε μικρότερες ηλικίες γιατί είναι μακρινή συγγενής μου. Είμαστε μακρινά ξαδέρφια. Όταν ήμασταν παιδιά παίζαμε στην άμμο στην παραλία στη Βουλιαγμένη στην άμμο με την αδερφή της, τον πατέρας της και τη μητέρα. Προέρχεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον και όλα αυτά που λέει είναι παραμύθια» σημείωσε χαρακτηριστικά η σύζυγός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.
Αναφερόμενη στη συνέχεια στο περιστατικό με το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στην ξαδέρφη της Λιάνα Κανέλλη, η κα Ζαρούλια δικαιολόγησε πλήρως την αντίδραση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής: «Εγώ δεν είμαι από τις φεμινίστριες με τις τρίχες στα πόδια και τις μασχάλες. Δε λένε αυτές ότι θέλουν ισότητα; Τότε τι είναι αυτά που λένε ότι χτύπησε γυναίκα; Ο κ. Κασιδιάρης δέχθηκε επίθεση και κάθε άνθρωπος με αξιοπρέπεια θα αντιδρούσε έτσι, είτε ο άλλος είναι γυναίκα είτε όχι. Επιτέθηκε πρώτη η κα Κανέλλη. Και μην ξεχνάμε ότι έτσι όπως είναι και εύρωστη, αν πήγαινε κατά πάνω του θα τον έριχνε κάτω και θα γινόταν και ρεζίλι το παιδί». Παράλληλα, επεσήμανε ότι το χαστούκι στο μάγουλο της κας Κανέλλη το έδωσε η Ελλάδα: «Έχουμε πάρει πολλά μηνύματα ότι το χαστούκι το έδωσε η Ελλάδα σε αυτή την κυρία γιατί ήταν πολύ θρασύς και δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία. Μας είπανε “καλά της έκανε”».
Αναφερόμενη στο περίφημο «εγέρθητι» στους δημοσιογράφους, η κα Ζαρούλια υποστήριξε ότι «ήταν μια παρότρυνση για να σηκωθεί η Ελλάδα στο ύψος της», ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια έχει χάσει φίλες από τότε που μαθεύτηκε ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή: «Ωστόσο, έχω κερδίσει περισσότερους» συμπλήρωσε.
Τέλος, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε ερώτηση για το πώς θα αντιδρούσε εάν η κόρη της έφερνε… Αριστερό γαμπρό, αφού γέλασε αμήχανα, άφησε ένα παράθυρο ανοικτό για να τον αποδεχθεί: «Δεν ξέρω. Ρωτήστε την ίδια. Αν είναι αγωνιστής, να κάνουμε πέτρα την καρδιά μας να το αποδεχτούμε…»!
http://ierosagon.org


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA 

Σχόλια