Αποκάλυψη: Δείτε το φόρεμα που φοράει... μόνιμα η Μενεγάκη στη λαϊκή! (Φωτογραφίες)

07-06-12


















Σχεδόν αμακιγιάριστη εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ!" τη Μενεγάκη στη λαϊκή, ενώ - όπως θα δείτε - 1 χρόνο πριν, όταν τότε την απαθανάτισε το "panoramapress", φορούσε το ίδιο ακριβώς φόρεμα, το οποίο μάλλον χρησιμοποιεί για τα ψώνια...

Kερδίστε ένα τριήμερο στην Τήνο - ΟΛΑ πληρωμένα!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Ελένη Μενεγάκη έκανε τα καθιερωμένα ψώνια της εβδομάδας στη λαική αγορά βιολογικών προιόντων της Κηφισιάς, τη Δευτέρα 28 Μαίου.

Τη συγκεκριμένη αγορά επισκέπτεται τακτικά για να προμηθευτεί φρέσκα φρούτα και λαχανικά για την οικογένειά της και κυρίως τα παιδιά της, τον 9,5 χρόνων Άγγελο, την 7χρονη Λάουρα και την 4χρονη Βαλέρια. «Πως μ'αρέσουν τα παιδιά!», ήταν μια από τις τελευταίες δηλώσεις της διάσημης παρουσιάστριας που έκανε μέσω της εκπομπής της, με αφορμή ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε σε ζωντανή σύνδεση από μαιευτήριο της Αθήνας.

Η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη φορά παρέμεινε περισσότερη ώρα στους πάγκους καθώς λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα ΜΜΕ, η εκπομπή της δεν προβλήθηκε ζωντανά τη συγκεκριμένη μέρα. Η Ελένη θα ρίξει την αυλαία της για τη φετινή σεζόν στις 29 Ιουνίου σε ζωντανή μετάδοση από ένα ελληνικό νησί, χωρίς ωστόσο να έχει αποφασιστεί ακόμη ο τελικός προορισμός της ομάδας.

Δείτε τώρα τη βασίλισσα με άλλο look, πριν από πολλούς μήνες, όταν την απαθανάτισε πάλι στη λαϊκή ο φακός του panoramapress και προσέξτε πως φοράει ακριβώς το ίδιο μπλε φόρεμα! Φαίνεται είδε πως "γράφει" καλά σε σχέση με τα χρώματα των προϊόντων πάνω στους πάγκους και το βάζει μόνιμα στην αγορά...

Πηγή:http://www.markos.tv

Σχόλια