Νάνσυ Αλεξιάδη: Ο άγνωστος Γολγοθάς της!

19-06-12
















Δύσκολες ώρες πέρασε η γνωστή τραγουδίστρια η Νάνσυ Αλεξιάδη, που αναγκάστηκε να μείνει τέσσερις μήνες καθηλωμένη στο κρεβάτι μετά από ένα ατύχημα που είχε. Η Espresso αποκάλυψε τον σοβαρό τραυματισμό της...


Το περασμένο καλοκαίρι η Νάνσυ που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από το δημοφιλές ριάλιτι τραγουδιού, είχε ένα ατύχημα και χτύπησε το δεξί της πόδι κάνοντας ένα θαλάσσιο σπορ. Ο τραυματισμός ήταν ιδιαίτερα σοβαρός, με αποτέλεσμα να την μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και να βάλουν το πόδι της στο γύψο. Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο.


«Ένας από τους λόγους που απείχα από τα νυχτερινά κέντρα ήταν ο τραυματισμός μου, γιατί αφού έβγαλα το γύψο χρειάστηκα πολύ καιρό μέχρι να αναρρώσω πλήρως. Ήμουν σπίτι σε πλήρη ακινησία. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια επέμβαση. Θα μπορούσε να είχε σπάσει τελείως το καλάμι και να μπω σρο χειρουργείο. Ταλαιπωρήθηκα πολύ, ήταν μια δύσκολη στιγμή, αλλά δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά», αναφέρει στην “Espresso”.

Πηγή:http://www.markos.tv/

Σχόλια