ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ‏

07-06-12
















Ελυμπίοις ρήμμασι πειθόμενοι Τριπτολέμω Κέλευσιν Αγγέλλειν τοις Έλλησι»
Μετά την πρόσφατη αναζωπύρωση του θέματος σχετικά με την Ομάδα «Ε», την περίεργη δράση ατόμων και κινήσεων, και τη δραστηριότητα που παρατηρείται τελευταία στο διαδίκτυο, οφείλουμε να ενημερώσουμε, εσάς και τους αναγνώστες σας, σε απλά και κατανοητά Ελληνικά, για τα κάτωθι:
Οι συνεχείς και ύποπτοι ισχυρισμοί για την «Ε» που προέρχονται από τεκτονικές στοές, παραεθνικά εξουσιαστικά κέντρα, άσχετους κύκλους αρχαιόφιλων, οπαδών μικρών ελληνοκεντρικών ομάδων, παραεκκλησιαστικούς κύκλους, μυστικές υπηρεσίες...
πληροφοριών, παρακρατικές και εθνικιστικές ομάδες,δεν ανταποκρίνονται σε καμιά περίπτωση στην πραγματικότητα. Κατά την έρευνά σας, θα έχετε παρατηρήσει και εσείς μία έντονα επιθετική αρνητική δυσφήμιση του προφίλ των «Ε» μέσω μεθοδευμένων και κατευθυνόμενων ενεργειών, μέσω εκπομπών, δημοσιευμάτων, με άσχετες απόψεις, με υποανώφελες συζητήσεις, με ψευδείς κατηγορίες, συνεχή καπήλευση του ονόματος της Έψιλον, κλπ. Όλα αυτά μόνο σκοπό έχουν την προσπάθεια για απόκτηση ταυτότητας από ανασφαλή άτομα, τον πλουτισμό εις βάρος των αφελών, την πατριδοκαπηλία και τον επί σκοπώ αποπροσανατολισμό της παγκόσμιας κοινής γνώμης και την αποκοίμιση και μη εγρήγορση των Ελλήνων. Η «Ε» δεν χρειάζεται και δεν επιθύμησε ποτέ αυτού του είδους τη δημοσιότητα. Αντίθετα τη θεωρεί ανώφελη, επικίνδυνη, ύποπτη και υποκινούμενη. Οποιαδήποτε πραγματική αποκάλυψη, θα γίνει μέσω της ίδιας της Ομάδας. Κανένα μεμονωμένο άτομο που θα ισχυριστεί αυτή τη δημοσιότητα δεν έχει την έγκριση της «Ε».
Απαξιώνουν την «Ε» όσοι την παρουσιάζουν ως μια μικρή, περιστασιακή και τοπικού επιπέδου οργάνωση. Όταν η Έψιλον θα εμφανιστεί στην Ελλάδα, κάτι που πρόκειται να γίνει σύντομα, θα αποκαλυφθεί ως μια συνδυασμένη και άψογα οργανωμένη μεγάλη κίνηση, με συλλογική δραστηριότητα, και με συνταρακτικές αποκαλύψεις και κινήσεις σε κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό και επιστημονικό επίπεδο.
Υπάρχουν σκοτεινοί και ύποπτοι κύκλοι που έχουν ξεκινήσει την πιο ξεδιάντροπη και οργανωμένη επίθεση στις ρίζες και το βάθος του Ελληνικού Πνεύματος, με στόχο κυρίως την ΠΑΙΔΕΙΑ και τη ΝΕΟΛΑΙΑ. Έχουν διακαή πόθο και επιθυμούν λυσσαλέα τη γελοιοποίηση και την απαξίωση των «Ε» και των Ιδανικών της με όποιο τρόπο και μέσον διαθέτουν. Οδήγησαν τους νέους σήμερα να ντρέπονται να εκφράσουν την οποιοδήποτε θετική τους άποψη περί Ελληνικού, με το φόβο της γελοιοποίησης, της περιθωριοποίησης και του γραφικού. Προωθούν στη θέση του Οράματος και των Ιδανικών έναν στείρο ορθολογισμό, ένα υποκινούμενο σύστημα αποχαύνωσης και ελέγχου των μαζών, ένα ελεγχόμενο αντιχριστιανισμό, μια ύποπτη και αδίστακτη διαπλοκή, έναν επιβαλλόμενο δήθεν φιλελευθερισμό, έναν κατευθυνόμενο υπερκαταναλωτισμό και μία κακώς εννοούμενη δήθεν προόδο.
Προειδοποιούμε τους σκοτεινούς και κατευθυνόμενους αυτούς κύκλους ότι το μυθικό προφίλ της «Ε» δεν μπορεί να σβήσει με τέτοια τεχνάσματα, όπως δεν μπόρεσε στους αιώνες που πέρασαν να φθαρεί, επειδή ο θρύλος έχει φωλιάσει για τα καλά στις καρδιές των Ελλήνων. Η απήχησή της στα λαϊκά στρώματα δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι ο Ελληνικός λαός έχει βάλει για τα καλά στην καρδιά του την «Ε». Η «Ε» δεν είναι απλά ένας αστικός θρύλος που σβήνει, που πολεμά ή αντιμάχεται άθλια τεχνάσματα. Δεν είναι παρα-μύθιο αλλά πραγματικότητα, που από στόμα σε στόμα μπήκε στις καρδιές των Ελλήνων και έγινε ελπίδα για τις μελλοντικές γενιές. Καλύπτει τις προσδοκίες των Ελλήνων, αλλά και όλων των υπολοίπων θετικών και υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων παγκοσμίως, για πρόοδο και ευημερία της ανθρωπότητας, για ισονομία, αδελφοσύνη, μόρφωση, ελευθερία του σκεπτόμενου ατόμου, για δημοκρατικές αρχές, παγκόσμια ισορροπία, διάδοση και διάσωση της πολιτιστικής και όχι μόνο, κληρονομιάς της Ανθρωπότητας. Αποτελεί τον πονοκέφαλο των στενόμυαλων, αρρωστημένων και απ’ την αρχή καταδικασμένων σκοτεινών κέντρων εξουσίας και των υποχθόνιων εκπεσόντων «οντοτήτων» και των υπηρετών τους!
Η «Ε» προσπαθεί να εξισορροπήσει τα πράγματα στον παγκόσμιο χάρτη, αόρατα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, ταμπέλες, προεδρεία, γραφεία, στοές, ναούς, οργανώσεις, ομάδες, γραμματείς και αντιπροσώπους.

Κανείς δεν λέει ποτέ από μόνος του ότι είναι «Ε» ή ότι ανήκει σ’ αυτήν. Όποιος αυτό πράττει προσπαθεί απλά να καπηλευτεί την «Ε» για ίδιον όφελος. Η «Ε» ξεκινά από την αρχαιότητα, βασισμένη στον «Πυθαγόρειο Μυστικό Κώδικα» και με διάφορες παραλλαγές. Όμως με κοινό σκοπό, φτάνει στις μέρες μας, πιο σύγχρονη και ανανεωμένη. Ήταν η «Εν τω Παν» αρχή των Πυθαγορείων. Ήταν η «Αόρατος Αρχή» πίσω από τη «Φιλική Εταιρεία». Ήταν ο εμπνευστής του Αδαμάντιου Κοραή και της «Εθνικής Εταιρείας» για το εθνικό σχέδιο επιβίωσης της Ελλάδας, ενάντια στα συμφέροντα και στις βλέψεις των «μεγάλων» και σκοτεινών δυνάμεων. Ήταν το κίνητρο του Παύλου Μελά για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Ήταν το όραμα του Καποδίστρια και όλων των μεγάλων πνευμάτων που γέννησε αυτός ο τόπος. Σήμερα είναι ο αόρατος γίγαντας, που σκοπό του έχει να εξισορροπεί τα πράγματα διεθνώς, για το καλό της Ανθρωπότητας, της παγκόσμιας Ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, της ατομικής και συλλογικής ευημερίας των απανταχού Ελλήνων και το καλό ολοκλήρου του θετικού κόσμου. Η ιεραρχία της δομείται με το σύστημα «Τρίγωνο – Αστέρας – Τρίγωνα» και είναι στηριγμένη στις αρχαιοελληνικές αρχές της Δημοκρατίας και στον «Πυθαγόρειο Μυστικό Κώδικα». Κανείς δεν εγκαταλείπει την «Ε», ούτε αποσύρεται από αυτή. Μέχρι τον βιολογικό του θάνατο παραμένει μέλος. Η μύηση και η ένταξη στην «Ε» γίνεται σε τέσσερα επίπεδα. Επιλογή λόγω γνώσεων, λόγω μετοχής στο Ελληνικό πνεύμα (δηλαδή στην παιδεία, στην γλώσσα και στον πολιτισμό), λόγω εχεμύθειας και μυστικότητας, και τέλος λόγω της προσέγγισης στο υπερβατικό «Εποπτικό» επίπεδο.
Η «Ε» δεν διαβάλλεται, δεν πλήγεται. Τα μέλη της οδηγούνται να γνωρίσουν τις ανώτερες συμπαντικές αλήθειες και αξίες που την διέπουν. Αποκτώντας την πλήρη γνώση και συναίσθηση της πανανθρώπινης αποστολής της, όλοι οι συμμετέχοντες γίνονται παντοτινοί υπερασπιστές της, ακόμη και αν τα κίνητρά τους ήταν διαφορετικά κατά την ένταξή τους. Τα μέλη της «Ε» είναι οικονομικά ανεξάρτητα, λόγω των θέσεων που κατέχουν ή της ιδιότητας που φέρουν, και είναι υπεράνω υποψίας σε όλο τον κόσμο.
Είναι άτομα υψηλής αντιληπτικότητας και ιδιαίτερων ικανοτήτων. Πριν μυηθούν στην «Ε» και μπουν στο πρώτο τους «Τρίγωνο», μετά από σύσταση δύο παλαιότερων μελών, τους οποίους και μόνο αυτούς γνωρίζουν, έχουν περάσει από σημαντικές και ποικίλες καταστάσεις, θέσεις, οργανώσεις, στοές, μυστικές αδελφότητες, μεγάλες επιχειρήσεις, μεγάλα πανεπιστήμια, διεθνή ερευνητικά κέντρα, αποκτώντας την απαιτούμενη πείρα και τις γνωριμίες. Οι ιδιαίτεροι και ικανοί που επιλέγονται για να γίνουν μελλοντικά μέλη της «Ε», παρακολουθούνται επισταμένα εν αγνοία τους, και μόνο αν δεν διαφθαρούν από το χρήμα και την εξουσία που τους δίνονται απλόχερα ως μυστική δοκιμασία, σε 15 χρόνια περίπου μετά την επιλογή τους, περνούν στο τελικό μυητικό στάδιο της «Πύλης» και λαμβάνουν το χρίσμα της «Ε» άνωθεν.
Οι «Ε» είναι εφευρέτες, επιστήμονες, ερευνητές τεχνολογικού και θεωρητικού επιπέδου, στρατιωτικοί, συγγραφείς, φιλόσοφοι, επιχειρηματίες. Ζουν παρ’ όλα αυτά, ως απλοί καθημερινοί άνθρωποι, οι οποίοι συνδέονται και αναγνωρίζονται ψυχικά και τους οποίους συγχρονικές συμπτώσεις τους οδηγούν στον διακαή πόθο αναζήτησης του Καλέσματος. Ο λόγος τους έχει πάντοτε ιδιαίτερη δύναμη στο «Συμβούλιο του Αστέρα». Η «Ε» διαθέτει ασύμβατη και συμβατή τεχνογνωσία και τεχνολογία, πολύ προχωρημένη για τα σημερινά δεδομένα, την οποία η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμη ώριμη για να δεχτεί και να διαχειριστεί.
Το επιστημονικό προσωπικό της «Ε» έχει μετουσιώσει την επιστημονική φαντασία σε πραγματικότητα. Εφαρμογές και τεχνολογίες που έχουν δρομολογηθεί για να δοθούν στην ανθρωπότητα σε 50 ή 100 χρόνια από σήμερα, είναι ήδη στη διάθεση της «Ε». Επίσης διεξάγει συνεχώς πειράματα τα οποία δεν γίνονται αντιληπτά παρά από ελάχιστους. Π.χ. για τα πειράματά της στον αέρα χρησιμοποιούνται τα πολεμικά αεροσκάφη της γείτονος χώρας κατά τον χρόνο των παραβιάσεων του εθνικού μας εναέριου χώρου και οι ύποπτοι αεροδιάδρομοι «υπερπτήσης».
Οι πληθυσμοί όλων των χωρών μελετούνται προσεκτικά και έχουν εντοπιστεί οι λεπτές κομβικές κινήσεις εκείνες που θα μετατρέψουν την αρνητική ταλάντωση των σημερινών σκοτεινών «κέντρων εξουσίας» τους σε δύναμη αφύπνισής τους. Μερικές από τις πιο συμβατικές αμυντικές εφευρέσεις, όπως και τεχνολογικά συστήματα, έχουν αποκαλυφθεί και δημοσιευθεί ήδη σε ανεξάρτητα έντυπα.
Η αποκάλυψη του ονόματος της «Ε» στο ευρύ κοινό είναι αλήθεια ότι έγινε από τον ερευνητή-συγγραφέα Ιωάννη Φουράκη. Σταδιακά έφτασαν στα χέρια του κωδικοποιημένα έγγραφα που έφεραν το έμβλημα του τρίτου δελφικού «Ε». Η επιλογή του έγινε για διάφορους λόγους που δεν είναι επί της παρούσης να συζητηθούν. Λόγω όμως του ότι δεν κάλυψε την υποχρεωτική απαίτηση της απόλυτης εχεμύθειας και μυστικότητας, καθώς και εξαιτίας των συζητήσεών του για την «Ε» σε άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με αυτήν, δεν μυήθηκε στο εποπτικό επίπεδο και του επιβλήθηκαν κυρώσεις κατά το παρελθόν. Σήμερα ο ίδιος κινείται απλά στο πρώτο επίπεδο της πυραμίδος των «Ε».
Κάποιες αποκαλύψεις είχαν γίνει, μεταξύ άλλων, και στον τεχνολογικό ερευνητή Γεώργιο Γκιόλβα, του οποίου κάποιες εργασίες υποστηρίχθηκαν πράγματι από την «Ε» πριν πολλά χρόνια. Όμως, ύποπτοι κύκλοι κατάφεραν να παρασύρουν και να χρησιμοποιήσουν τον γέροντα πλέον ερευνητή, με σκοπό την κατευθυνόμενη απαξίωση και γελοιοποίηση του πανανθρώπινου κινήματος της «Ε». Οι όποιες μέσω Γκιόλβα δημοσιοποιήσεις έγιναν, υποτιθέμενων ονομάτων και υποτιθέμενων ενεργειών της «Ε», ήταν ψευδείς.
Ως προς τα θέματα της θρησκείας, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι η «Ε» δεν είναι θρησκευτική οργάνωση. Δέχεται έναν ανώτερο και φιλοσοφικό Θεό, υπέρτατο Κύριο των συμπαντικών κόσμων. Σε καμιά περίπτωση δεν αντιμάχεται το υγιές ορθόδοξο πνεύμα και τον «Θείο Λόγο» όλων των θρησκειών. Εν τούτοις δεν αναμειγνύεται σε θρησκευτικά δόγματα και στο πνευματικό πιστεύω του καθενός. Προϋποθέτει όμως την ικανότητα αντίληψης και έρευνας ανωτέρων αρχών, δυνάμεων, ενεργειών, πέραν των ως σήμερα αποδεκτών.
Η «Ε» είναι θερμοκοιτίδα επιστήμης και μη συμβατικής τεχνογνωσίας και τεχνολογίας. Είναι ο οικουμενικός θερμός-πυρήνας αντίστασης και άμυνας της θετικής Ανθρωπότητας στις έξωθεν και έσωθεν απειλές. Το ότι θέλουν όλοι να την υιοθετήσουν ή να την υποδυθούν, είναι θετικό για αυτήν. Μόνο δόγμα της «Ε» είναι η ιεράρχηση της παγκόσμιας κοινωνίας με μέτρο, χωρίς ακρότητες και υπερβολικό πλουτισμό, χωρίς καταστροφή της μεσαίας τάξης και εξαθλίωση και υποδούλωση της εργατικής τάξης. Επιδιώκει την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την εξέλιξη του ανθρώπου ατομικά, κοινωνικά και συμπαντικά.
Αυτό που γίνεται σήμερα από σκοτεινά κέντρα με σκοπό την εξαθλίωση, την υποτέλεια και τον έλεγχο των λαών, κάτω από μια ελεγχόμενη, σκοτεινή και ύποπτη παγκόσμια υπερκυβέρνηση μιας δήθεν «Νέας Τάξης», με όχημα το άρμα μιας παγκοσμιοποίησης αρνητικής ταλάντωσης, υπερκαταναλωτισμού, ακρίβειας, πολέμων και ασύδοτου κέρδους κάποιων «εκλεκτών» σε βάρος των πολλών, δεν έχει μέτρο. Η ανισότητα αυτή, αν οι αλαζόνες σκοταδιστές και οι «εξουσίες» της Γης δεν αλλάξουν τακτική και αν δεν συμμαζευτούν, αποσύροντας τα άπληστα και ματαιόδοξα σχέδια της υπερεξουσίας, του ελέγχου των ανθρώπων, της αποχαύνωσης, της ρομποτοποίησης, της καταστροφής του πλανήτη, του περιβάλλοντος, του κλίματος, της εκμετάλλευσης, της μετάλλαξης και μόλυνσης των φυσικών πόρων, του ασύδοτου υπερβολικού πλουτισμού εις βάρος της ανθρωπότητας και του πλανήτη, θα φέρει σύντομα ένα νέο Ολοκαύτωμα. Σπέρνοντας πυρηνικά σε όλη την υφήλιο μας οδηγούν στην καταστροφή.
Ας όμως προσέξουν: «Υπάρχει κίνδυνος Κεραυνού ακόμα και εν αιθρία». Φανερά πια πολεμούν την Ελλάδα μέσω των υποστηρικτών τους, κτυπώντας τη ρίζα του έθνους μας, που δεν είναι άλλη από τη γλώσσα, την παιδεία και τη νεολαία. Προσπαθούν να διαφθείρουν τους νέους, την παράδοση, τη γλώσσα, τις ελληνικές επιχειρήσεις και τον πολιτισμό μας. Το γενικό σχέδιο είναι να ρίξουν τα ελληνόπουλα στα πάσης φύσεως χημικά και ηθικά ναρκωτικά. Να μη γνωρίζουν που βρίσκονται γεωγραφικά. Να μη μαθαίνουν την πάνω από 17.000 ετών ιστορία του τόπου τους, που γέννησε την Έρευνα, την Αρετή, την Επιστήμη, την Φιλοσοφία, τις Τέχνες και τον παγκόσμιο Πολιτισμό. Θέλουν να μετατρέψουν τους πολυεπίπεδους φιλοσοφικά Δώδεκα Θεούς του Ολύμπου σε «Νεφιλίμ» και άλλου χαμηλού επιπέδου απαξιωτικά ευφυολογήματα. Θέλουν να μετατρέψουν τη γεμάτη με μυστικιστικά νοήματα Αγία Τριάδα σε παραμύθια για μικρά παιδιά, και με αυτόν τον τρόπο να ακυρώσουν και να σταματήσουν τη μεταλαμπάδευση πανάρχαιων αληθειών στον Ελληνισμό και την Ανθρωπότητα.
Η αναλγησία της επιστημονικής κοινότητας, των οσφιοκαμπτών «δασκάλων» και «καθηγητάδων» που το αντικείμενο τους είναι η Ιστορία, η γεωγραφία, η ανθρωπολογία, η εθνολογία, των πνευματικών ταγών της δήθεν διανόησης, δεν έχει προηγούμενο. Η «Ε» τους κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Είναι συνυπεύθυνοι στο έγκλημα που συντελείται εσκεμμένα τα τελευταία χρόνια. Η «Ε» έχει ως προτεραιότητα να αφυπνίσει τα λαϊκά στρώματα, ώστε να μην εφησυχάζουν και να μη σταματούν να εργάζονται για το προσωπικό τους καλό, αλλά και το συνολικό Καλό της Ανθρωπότητας. Κανείς δεν πρέπει να περιμένει την «Ε» να τον σώσει με τα υποτιθέμενα διαστημόπλοιά της. Δεν πρέπει να περιμένει οντότητες από το διάστημα ή υπερκόσμιους σωτήρες, αλλά η δική του συμμετοχή στην αντίσταση και αντίδραση στα δρώμενα, να είναι αυτή που θα του δώσει τη λύτρωση.
Η «Ε» αποκαλύπτεται μόνο σε εκείνους που έχουν φτάσει στο απαραίτητο επίπεδο για να την αντικρίσουν στην αληθινή της διάσταση. Δεν επιθυμεί οπαδούς και υποχείρια, αλλά άξιους, ελεύθερους και ανεξάρτητους συμπολεμιστές. Η «Ε» επηρεάζει από τα παρασκήνια σημαντικές καταστάσεις οι οποίες δεν είναι ορατές στο ευρύ κοινό. Τους καιρούς που θα ακολουθήσουν σκοπεύει να κάνει την παρουσία της όλο και πιο αισθητή, αλλά και να στηρίξει κάποιες προσεκτικά επιλεγμένες επώνυμες προσπάθειες. Τμήματα της δικτύωσής της θα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο φανερά.
Έχετε όμως υπόψη σας, ότι ταυτόχρονα γίνεται και θα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια παραπληροφόρησης και παραπλάνησης του πλήθους από φερέφωνα των αρνητικών δυνάμεων που θέλουν να γελοιοποιήσουν ή να καπηλευθούν το έργο της «Ε». Αυτή η παραπλάνηση θα είναι εύκολο να εντοπιστεί από τους έχοντες γνώση, καθώς δεν θα τηρεί τις αξίες και τα ιδανικά που διέπουν αναγκαστικά όλα τα επίπεδα της δράσης των «Ε».
Αυτά που συμβαίνουν σήμερα σε όλο τον πλανήτη, με το προσωπείο μιας «παγκόσμιας κρίσης», όπως και οι δολοφονικές πράξεις λαών επί λαών στη Μέση Ανατολή και αλλού, δεν είναι παρά οι τελευταίες απέλπιδες τρομοκρατικές προσπάθειες της αποτυχημένης «Νέας Τάξης» που καταρρέει, ώστε να αποδείξει την ισχύ και την αναγκαιότητά της. Είναι όμως ανίσχυρη μπροστά σ’ αυτά που έρχονται στο άμεσο μέλλον. Η κατάλυση της δύναμής της είναι δεδομένη και άμεση
. Η τεχνολογία και η γνώση που έχει στην κατοχή της η «Ε» δεν είναι για συμβατικούς πολέμους στα πλαίσια του πλανήτη μας και δεν θα στραφεί ποτέ ενάντια σε Ανθρώπους. Θα χρειαστεί για την άμυνα της Ανθρωπότητας απέναντι σε κινδύνους από το Διάστημα, και για να αντιμετωπιστούν οι πολλαπλοί κίνδυνοι και οι προκλήσεις που μας περιμένουν καθώς θα κάνουμε το Μεγάλο Βήμα προς την ενσωμάτωσή μας στο γαλαξιακό πολιτισμό που μας περιμένει «εκεί έξω».
Ο έχων ΩΤΑ ακούει και ΝΟΥΝ νοήτω.
Έλληνες μην εφησυχάζετε. Μη δέχεστε την ελεγχόμενη και επιβαλλόμενη «δημοκρατία του καναπέ και της τηλεόρασης». Μη δέχεστε αδιαμαρτύρητα την ωμή βία και την καταστροφή του πλανήτη άπραγοι.


Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com

Σχόλια