Ληστές χτύπησαν άγρια ηλικιωμένο - Προσοχή σοκαριστική φωτογραφία

02-06-12
















Ληστές ξυλοκόπησαν και έδεσαν 74χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Λαμίας....

Η εικόνα είναι πράγματι σοκαριστική. Ακόμη πιο σοκαριστική όμως είναι η απίστευτη αγριότητα με την οποία οι αδίστακτοι κακοποιοί ξυλοκόπησαν σχεδόν μέχρι θανάτου, έναν ανήμπορο ηλικιωμένο για του πάρουν τις όποιες οικονομίες του...αν είχε.

Ο 74χρονος μένει μόνος του στο Νέο Κρίκελο κοντά στη Λαμία. Το πρωί στις 6:00΄ ο αδελφός του, που μένει δίπλα, άκουσε βογγητά και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Βρήκε την πόρτα του αδελφού του ανοιχτή και τον ίδιο πεσμένο μπρούμυτα μέσα στα αίματα, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο.

Ο παππούς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ότι εκτός από τα σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, είχε σπασμένα πλευρά και μάλιστα κάποιο από αυτά του είχε τρυπήσει τον πνεύμονα και είχε εσωτερική αιμορραγία, γι΄αυτό υποβλήθηκε σε επέμβαση. Ο 74χρονος δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς για να πει τι ακριβώς συνέβη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάφερε να ψελλίσει σε συγγενικό του πρόσωπο, ότι οι ληστές είχαν όπλα και μιλούσαν Αλβανικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι γύρω στις 4:00΄ τα ξημερώματα. Έκαναν το μικρό σπίτι άνω κάτω για να βρουν χρήματα, ενώ ταυτόχρονα χτυπούσαν γροθιές και κλωτσιές τον παππού σε όλο του το σώμα, για να τους μαρτυρήσει που έχει τα λεφτά. Είναι άγνωστο τι πήραν τελικά, αφού ούτε ο 74χρονος είναι σε θέση να πει, αλλά ούτε και ο αδελφός του γνώριζε. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο ηλικιωμένος πέρασε μαρτυρικές ώρες στα χέρια των ληστών και ότι παρέμεινε για περισσότερες από δύο ώρες στο πάτωμα, χτυπημένος και δεμένος.

Η άγρια ληστεία παρουσιάζει πολλά κοινά στοιχεία με την ληστεία, που έγινε πριν 10 ημέρες σε ένα άλλο χωριό της Φθιώτιδας, τον Τυμφρηστό, όπου και εκεί οι ληστές με τα Καλάσνικοφ είχαν ξυλοκοπήσει άγρια τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη, μπροστά στη σύζυγό του.

Πηγή:http://www.lamiareport.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.