Μοναδική πρωτοβουλία - Έτσι θα ξεχρεώσει σε λίγους μήνες η χώρα μας...

26-06-12



















"ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ" - Η πρωτοβουλία του Πέτρου Νομικού που πρέπει να αγκαλιάσουν όλοι οι Έλληνες
Πρόκειται καθαρά για μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στόχο έχει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον επιχειρηματιών αλλά και πολιτών που θέλουν να συνεισφέρουν στην εξόφληση του Ελληνικού χρέους. Ήδη έχουν δηλώσει ενδιαφέρον...
αρκετοί συμπολίτες μας, ενώ πριν λίγες μέρες ο Β. Μαρινάκης συνέβαλε με δωρεά 168,5 χιλιάδων ευρώ που αντιστοιχεί σε διαγραφή χρέους 1,4 εκατ. ευρώ!


Δείτε πιο κάτω πως λειτουργεί:
Το GDF είναι ένας καθαρά πατριωτικός οργανισμός. Μη-πολιτικός, μη-κυβερνητικός και μη-κερδοσκοπικός. Το GDF τηρεί πλήρη διαφάνεια και λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας του Delaware . Υπόκειται στο νομικό πλαίσιο των ΗΠΑ για Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς, γεγονός που το εξαιρεί από οποιαδήποτε πολιτική επιρροή. Δεν έχει υπαλλήλους, βασίζεται σε εθελοντές και πατριώτες με συνείδηση, ενώ τα κόστη λειτουργίας του είναι μηδαμινά. Αυτό που η GDF κάνει είναι απλό και είναι γραμμένο στους κανονισμούς μας.
Τι κάνουμε

Τι κάνουμε: Το ελληνικό χρέος επηρεάζει όλους εμάς με διαφορετικούς τρόπους. Το να κατανοήσουμε ότι το εθνικό χρέος αγοράζεται και πουλιέται από οικονομικούς παράγοντες σε τιμές χαμηλότερες από αυτές που χρωστάμε, είναι πολύ σημαντικό.

Αυτή τη στιγμή, κάθε Έλληνας χρωστά περίπου € 24.800 σε εθνικό χρέος, αλλά η αγοραπωλησία του στη διεθνή αγορά κοστίζει περίπου € 3,000.

Το GDF δέχεται δωρεές με στόχο την αγορά ελληνικών κυβερνητικών ομολόγων σε διεθνείς αγορές σε τιμές πολύ χαμηλότερες από το ποσό που χρωστά η ελληνική κυβέρνηση. Το GDF, στη συνέχεια, θα βοηθήσει να μειωθεί το χρέος ακυρώνοντας αυτά τα ομόλογα.

Το GDF προτρέπει, επίσης, τον κόσμο να ψηφίσει διαδικτυακά και να επιλέξει προϊόντα που θα φέρουν το λογότυπο GDF και θα συνεισφέρουν το 50% της αξίας των κερδ ών τους για τη μείωση του ελληνικού χρέους, με τον ίδιο τρόπο.


Πηγή:www.greecedebtfree.org

Σχόλια