Τους έπιασαν μετά από καταδίωξη. Είχαν μαζί τους ηρωΐνη και χάπια

19-06-12



















Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, τρεις ROMA, ηλικίας 45, 40 και 38 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί χθες περίπου στις 21:00΄ το βράδυ, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν στη Θήβα το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες και έκαναν σήμα στον 40χρονο οδηγό του να σταματήσει προκειμένου να τους ελέγξουν.

Ο 40χρονος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποίησουν το όχημα 200 περίπου μέτρων από το αρχικό σημείο ελέγχου.

Οι δράστες κατά την προσέγγιση των αστυνομικών, πέταξαν από το όχημά τους στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου, βάρους 5,3 γραμμαρίων και οκτώ 8 ναρκωτικά δισκία. Οι δράστες συνελήφθησαν και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, προέκυψε ότι σε βάρος του 45χρονου δράστη εκκρεμούσε το από 01-06-2012 ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Λιβαδειάς για διακεκριμένες κλοπές.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν αύριο ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Πηγή:www.lamiastar.gr


Σχόλια