Κουίνσι: «Προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός»

25-06-12

















Αυτό απαντάει η πλευρά του ποδοσφαιριστή Κουίνσι Οβούσου στις πολλές πιέσεις που δέχεται, ενώ στο Τριφύλλι βλέποντας τις προσπάθειες του Γκανέζου να παραμείνει κάνουν ότι μπορούν για να τον κρατήσουν.

Ένα δημοσίευμα από την πατρίδα του Κουίνσι αναφέρθηκε με υπερβολή στην πρόθεση της Νάπολι να πάρει τον παίκτη για αντικαταστάτη του Καβάνι. Το σενάριο αυτό μάλλον βρίσκεται μακριά από την πραγματικότητα, κάτι που τονίζει και ο ίδιος ο παίκτης.

Ο Γκανέζος άσος έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, όμως οι πιέσεις που δέχεται είναι πολλές. Η Αλ Σαντ, ο σύλλογος που έχει τα δικαιώματα του επιθετικού, του έχει διαμηνύσει ότι δεν υπολογίζεται για την φετινή σεζόν και προσπαθεί να βρει ομάδα να τον πουλήσει ζητώντας τουλάχιστον 1,25 εκ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Το ποσό αυτό τη δεδομένη στιγμή είναι απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλήρωνε το μισό συμβόλαιο του Κουίνσι (500.000 ευρώ). Οι Άραβες όμως θέλουν να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή σε κάποιο ευρωπαϊκό σύλλογο και δεν δείχνουν ζεστοί στην πρόταση της πλευράς του Γκανέζου για ανανέωση ενός έτους, έτσι ώστε να μπορέσει να μείνει δανεικός ακόμη ένα χρόνο στην Παιανία.

Επιπλέον, η Αλ Σάντ δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να καλύψει και πάλι το μισό συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο είναι της τάξης του 1 εκ. ευρώ, ποσό επίσης απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό.

Στο Τριφύλλι έχουν αποφασίσει να «χτίσουν» τον νέο Παναθηναϊκό γύρω από τον 26χρονο άσο, όμως το οικονομικό αποτελεί μεγάλο «αγκάθι» στις επαφές του Παναθηναϊκού με την ομάδα του, παρά τις προσπάθειες του παίκτη να φέρει σε συμφωνία τις δύο πλευρές. Οι πράσινοι αισιοδοξούν, όμως η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι για τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια