ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ - Εορταστική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στην κεντρική πλατεία της Θήβας

01-06-12














Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Διαδημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος & Οργάνωσης Διαχείρισης Απορριμμάτων Θήβας - ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ, ο Δήμος Θηβαίων & η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α) σας προσκαλούν σε ανοιχτή εορταστική εκδήλωση με τίτλο: «Ο δικός μας πλανήτης», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012 και ώρα 18.30 στην κεντρική πλατεία της Θήβας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των παιδιών για την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και η ενημέρωσή τους σχετικά με τα οφέλη τόσο από τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής που λειτουργεί στην περιοχή μας όσο και από την πραγματοποίηση της ανακύκλωσης των απορριμμάτων.

Στους μικρούς μαθητές θα μοιραστούν φυλλάδια περιβαλλοντικού περιεχομένου, μπογιές, πανό ζωγραφικής και άλλα υλικά έτσι ώστε μέσω των δημιουργικών τους παιχνιδιών να ενισχυθεί η περιβαλλοντικής τους συνείδηση.

Στον περιβάλλοντα χώρο της πλατείας θα εκτεθούν τα έργα που ζωγράφισαν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Θηβαίων, Τανάγρας και Αλιάρτου κατά την υλοποίηση του προγράμματος της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που πραγματοποίησε η ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης θα γίνει αξιολόγηση των καλλιτεχνικών έργων και θα κληρωθούν διάφορα δώρα στους μικρούς μαθητές.

Σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιείται η εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δράση για τα παιδιά το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης, το οποίο περιλαμβάνει τα παιχνίδια κρίκοι, memory, φιδάκι και τσουβαλοδρομίες.

Πηγή:http://thivarealnews.blogspot.gr

Σχόλια