"Στοιχειωμένα" σπίτια...Πώς δημιουργούνται...???

04-06-12

















Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στοιχειωμένα σπίτια. Αυτή η ψύχρα κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης σας, το αίσθημα του φόβου, και...
ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας είναι όλα τα φυσικά σημάδια που βιώνετε σε ένα στοιχειωμένο
σπίτι. Ωστόσο, πώς ο χώρος μετατράπηκε με αυτό τον τρόπο;
Μερικά πολύ γνωστά στοιχειωμένα μέρη έχουν το γνωστό φάντασμα και οι κάτοικοι τριγύρω έχουν εκτενείς ιστορίες σχετικά με το γιατί μένουν κάποια πνεύματα σε ένα συγκεκριμένο τόπο, όπως είναι ένα πρόσωπο που βασανίστηκε άδικα σε θάνατο ή κάποια βαθιά προδομένη από ένα αγαπητό φίλο ή αγαπημένο πρόσωπο που οδήγησε στο θάνατο.
Κάποια μέρη ή σπίτια τείνουν να προσελκύουν τέτοια πνεύματα, πράγμα που σημαίνει ότι οι φυλακές, τα ξενοδοχεία, και τα νεκροταφεία είναι φυσικά το αγαπημένο τους μέρος καθώς αφορά τους αποθανόντες που δεν έχουν πλήρως προχωρήσει.
Ωστόσο, μερικά από τα πιο στοιχειωμένα σπίτια, μπορεί να μην έχουν μια τέτοια συγκεκριμένη ιστορία ή θα μπορούσαν να είναι απλά φαινομενικά τυχαία σπίτια. Από πού προέρχονται όμως αυτά τα πνεύματα και πώς κάνουν ορισμένες θέσεις ορμητήριό τους, για να στοιχειώσουν τους ζώντες;


















Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός στην προσωπικότητα, την εμπειρία, και αμέτρητα άλλα στοιχεία. Ως εκ τούτου, το αποτύπωμα του νεκρού ανθρώπου (πνεύμα ή φάντασμα τους) διατηρεί αυτές τις εξειδικευμένες ιδιότητες, εάν δεν είναι σε θέση να προχωρήσει μετά το θάνατο. Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά, σημαίνουν ότι κάθε ιστορία που συνδέεται με κάθε φάντασμα είναι διαφορετική.
Πολλοί διαφορετικοί παράγοντες υπάρχουν για να εξηγήσουν πώς γίνεται ένας τόπος στοιχειωμένος λόγω της φυσικής ικανότητας των ανθρώπων να διαφέρουν μεταξύ τους σε πολλά επίπεδα. Μην περιμένετε κάθε στοιχειωμένο σπίτι να κατατρύχεται για τους ίδιους λόγους, δεδομένου ότι είναι στοιχειωμένο από όλα τα διαφορετικά πνεύματα και ως εκ τούτου απόδιαφορετικούς ανθρώπους με τις δικές τους ιστορίες



Η ιστορία του κτιρίου ή χώρου είναι πάντα ένας πρωταρχικός παράγοντας. Ένα πολύ παλιό σπίτι που έχει μια μακρά ιστορία από ανθρώπινη χρήση και κατοίκηση είναι πιο πιθανό να είναι στοιχειωμένο από ένα νεότερο, όπως οι πιθανότητες αυξάνουν δραματικά ότι άσχημα πράγματα έχουν συμβεί εκεί, καθώς η πιθανότητα τουλάχιστον ένα άτομο που βιώνει κάτι πολύ αρνητικό κατά την τοπική ρύθμιση είναι αρκετά υψηλό.




















Κακά γεγονότα ή καταστάσεις αυξάνουν την πιθανότητα πάντα ενός σπιτιού να στοιχειωθεί, καθώς τα πνεύματα που δεν έχουν επηρεαστεί από την κακές μοιραίες εκδηλώσεις δεν έχουν γενικά κανένα πρόβλημα στο πέρασμα στον άλλο κόσμο, ενώ εκείνοι που είναι το κέντρο ενός τέτοιου γεγονότος αισθάνονται να δεσμεύονται σε αυτόν τον κόσμο, μέχρι να λάβουν κάποια μορφή δικαιοσύνης, τιμωρίας, ή απλά κάποιον να μάθει τις προσωπικές τους ιστορίες θλίψης.
Βίαιοι θάνατοι, σκληρότητα, και κατάχρηση είναι μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα που συνδέονται με ένα φάντασμα στην γήινη σφαίρα. Ωστόσο, άλλες εκδηλώσεις, όπως δυστυχία, προδοσία από κάποιον αγαπητό στις καρδιές τους, ή ακόμα και μία μπορεί να προχωρήσει ακόμη και μετά το θάνατο των θνητών σωμάτων τους.
Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν διαποτίσει τη διάθεσή τους στους τοίχους του κτιρίου ή του εδάφους. Τα πεδία μάχης μπορεί να είναι ένα μέρος όπου το αίμα που έσταξε στο έδαφος μπορεί να δημιουργήσει μια πνευματική καθίζηση υπολειμμάτων όπου το φάντασμα μπορεί να εκδηλωθεί και να παραμείνει στην ίδια τη γη, ακόμη και σε κτίρια ή σπίτια που αργότερα χτίστηκαν πάνω στο αιματοβαμμένο ιστορικά έδαφος.
Συνολικά, ο ανθρώπινος πόνος και τα βάσανα είναι οι κύριοι παράγοντες που τείνουν να υπαγορεύσει εάν μια τοποθεσία θα γίνει στοιχειωμένη ή όχι. Δεν είναι όπως υπάρχουν πολλές ιστορίες για φαντάσματα που στοιχειώνουν αθλητικές αρένες ή θεματικά πάρκα όπως το Walt Disney World.
Πολλά πνεύματα στοιχειώνουν μέρη όπου διαδραματίστηκε ο προσωπικός τους πόνος που θεωρήθηκε ως μεγαλύτερος, αλλά μερικές φορές τα πνεύματα κατοικούν σε μέρη γενικού πόνου και οδύνης, επειδή ήταν μέρος της ζωής τους κατά κάποιο τρόπο.Τα φαντάσματα βασικά τείνουν να κατοικούν σε μέρη που θεωρούνται δικά τους κατά τη διάρκεια προηγούμενων ζωών και τις περιοχές τους που ήταν κάποτε πολύ στενά συνδεδεμένες με τους εαυτούς τους ως ζωντανά ανθρώπινα όντα.
Πολλοί κυνηγοί φαντασμάτων πιστεύουν ότι τα πνεύματα στοιχειώνουν τα μέρη πουείναι γεμάτα με ισχυρά αρνητικά συναισθήματα για να πουν την ιστορία της περιοχής που έζησαν ως άνθρωποι, γι 'αυτό και αυτές οι οντότητες νεκρών τείνουν να στοιχειώνουν τα μέρη που είναι η πηγή των προσωπικών πόνων και των βασάνων τους, δεδομένου ότι θέλουν οι άλλοι να γνωρίζουν τη δική τους ιστορία στον τόπο αυτόν. Αυτοί οι κυνηγοί πνευμάτων γνωρίζουν πολύ καλά ότι ένα φάντασμα κάνει θορύβους ή κίνήσεις για να αφήσει παρουσία του να γίνει γνωστή στα έμβια όντα, είτε επειδή είναι ιδιαίτερα αναστατωμένα στο χρόνο, συνδέοντας την πολύ ανθρώπινη πτυχή τους στις αλλαγές ψυχικής διάθεσης.

Τα περισσότερα φαντάσματα πραγματικά προσπαθούν να αναγγελθούν σε μια μορφή που μοιάζει με τη ζωή, έτσι ώστε οι άνθρωποι που ζουν εκεί να μπορούσαν να τους βλέπουνε όπως ήταν κάποτε και να εντυπωσιάσουν με τις αναμνήσεις που τους κρατά στο φυσικό επίπεδο. Ο συνδυασμός του παλιού εαυτού τους θα είναι γενικά ένας τρόπος για να αφήσουν τους άλλους να γνωρίζουν ποιος ήταν και να οδηγήσει τα άτομα σε μια έρευνα του προσωπικού παρελθόντος του πνεύματος από την απλή παρουσία που τους δείχνει, ότι τους προηγούμενη ζωή δεν ήταν κατά μέσο όρο, κανονική, ή ευτυχής.
Αυτή η επιθυμία να αφήσουν τους ζωντανούς να μάθουν το παρελθόν τους και να γνωρίσουν τις δυσκολίες τους και τα προβλήματα τους είναι κάτι που σημαίνει ότι τα πραγματικά φαντάσματα θα αποκαλύψουν τον εαυτό τους σε όλα τα είδη των ανθρώπων από διάφορες ηλικιακές ομάδες, τα κοινωνικά στρώματα.

Katara.gr

ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA

Σχόλια