«Η έξοδος από την κρίση σημαίνει νέες θέσεις εργασίας»

09-06-12
















Περιοδεία στους νομούς Κορινθίας, Αχαΐας και Ηλείας πραγματοποιεί ο Α. Σαμαράς

Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κορίνθου επισκέφτηκε ο Αντώνης Σαμαράς ξεκινώντας την περιοδεία που θα πραγματοποιήσει σήμερα στους νομούς Κορινθίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε από τους επαγγελματίες της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για την έλλειψη ρευστότητας και μετά τη σύσκεψη που είχε με τους παραγωγικούς φορείς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η έξοδος από την κρίση σημαίνει νέες θέσεις εργασίας με ανάπτυξη, όχι άλλοι φόροι, όχι άλλες μειώσεις μισθών. Και σημαίνει στηρίγματα, μέσα από τα οποία μπορούμε να πετύχουμε επενδύσεις για τον τόπο και σταθερότητα για την Ελλάδα, όπως είναι το ευρώ και όπως είναι οι συμμαχίες μας.

Όχι σ’ εκείνους που τυχοδιωκτικά θέλουν να χάσει η Ελλάδα τα στηρίγματά της. Όχι σ’ εκείνους οι οποίοι ψάχνουν για τριτοκοσμικές λύσεις, σε μια στιγμή που τα πάντα διαλύονται. Σε μια στιγμή που η ίδια η Ευρώπη λογαριάζει το κάθε ευρώ. Αυτή την ώρα χρειάζεται σταθερότητα, αποφασιστικότητα, σύνεση και πατριωτισμός.

Και σήμερα, αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά τα είδαμε, τα συζητήσαμε, είχαμε έναν καταπληκτικό διάλογο, εδώ στην Κόρινθο. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Πηγή:newsbeast.gr

Σχόλια