Επιστημονική αναγνώριση στη Θηβαία (από τα Βάγια) Πολιτικό Μηχανικό Αγγελική Θ. Παπαϊωάννου

06-06-12



















Μετά την ειδική επιλογή που προηγήθηκε, η Πολιτικός Μηχανικός Αγγελική Θ. Παπαϊωάννου πού διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στη Θήβα , παρακολούθησε διετή κύκλο σπουδών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ειδίκευσης «Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών», ενός από τα κορυφαία του είδους του διεθνώς τομέα , στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.)
Υπό την επίβλεψη του διεθνούς αναγνώρισης και κύρους καθηγητή Αντισεισμικών Κατασκευών και Διευθυντή του Εργαστηρίου Αντισεισμικής Τεχνολογίας του Ε.Μ.Π. κ. Κωνσταντίνου Σπυράκου ( η καταγωγή της μητέρας του οποίου είναι από τη Θήβα) , εκπόνησε την μεταπτυχιακή εργασία με θέμα : «Πειραματική και Αναλυτική Διερεύνηση Καμπτικής Συμπεριφοράς Δοκών από Οπλισμένο Σκυρόδεμα, Ενισχυμένων με Ινοπλισμένα Πολυμερή». Ύστερα από επιτυχείς εξετάσεις και μαζί με άλλους συναδέλφους της , σε ειδική τελετή στο Ε.Μ.Π. στις 9-3-2012 έδωσε τον καθιερωμένο (νενομισμένο) όρκο και παρέλαβε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα.
Της ευχόμαστε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία , επιστημονική εξέλιξη , ερευνητική δραστηριότητα και διδακτορική διατριβή

Πηγή:thivanews.blogspot.com

Σχόλια