Στη Βοιωτία έπιασαν τους ένοχους για κλοπή οχήματος στη Φθιώτιδα

26-06-12


















Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, για κλοπή οχήματος από το Κόμμα Λαμίας Φθιώτιδας

Συνελήφθησαν, προχθές (20-06-2012) το πρωί στην περιοχή Ρωμαϊκού Βοιωτίας, μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας και των Τμημάτων Ασφαλείας και Τροχαίας Λιβαδειάς, δύο ημεδαποί ηλικίας 21 και 16 ετών, οι οποίοι, μαζί με δύο ακόμη συνεργούς τους, κατηγορούνται για κλοπή οχήματος από το Κόμμα Λαμίας Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, προχθές περίπου στις 03:00΄το πρωί, οι τέσσερις δράστες, επιβαίνοντας σε Ι.Χ. Φ. αυτοκίνητο, μετέβησαν στο Κόμμα Φθιώτιδας και αφαίρεσαν ένα Ι.Χ. Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού.

Στην συνέχεια οι δύο συλληφθέντες επιβαίνοντας στο δικό τους όχημα ως προπομποί και οι δύο συνεργοί τους στο κλεμμένο Ι.Χ. Φ. αυτοκίνητο, κατευθύνθηκαν, μέσω της παλιάς Εθνικής Οδού Λαμίας – Λιβαδειάς, προς την περιοχή της Λιβαδειάς.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν τα οχήματα, στα οποία επέβαιναν οι δράστες και τα έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση, προκειμένου με την συνδρομή ενισχυτικών δυνάμεων, να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή του Ρωμαϊκού Βοιωτίας, οι αστυνομικές δυνάμεις ακινητοποίησαν το όχημα των δραστών που προπορευόταν και συνέλαβαν τον 21χρονο και τον 16χρονο, ενώ οι δύο συνεργοί τους, μετά από καταδίωξη, εγκατέλειψαν το κλεμμένο όχημα και εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι διέφυγαν πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το όχημα των δραστών, ενώ το κλεμμένο όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες (21-06-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή:http://www.viotiashop.gr

Σχόλια