Τα πλεονεκτήματα της λιποαναρρόφησης με “BodyTite”

01-06-12















Το BodyTite είναι ένα καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής σώματος, σχεδιασμένο ειδικά για τη μείωση του επίμονου λίπους, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει σμίλευση και σύσφιξη. Το BodyTite διαθέτει την πιο εξελιγμένη παγκοσμίως τεχνολογία στον τομέα της λιπογλυπτικής, που ονομάζεται RFAL (Radio Frequency Assisted LipoTightening), προκειμένου να σας προσφέρει μια ασφαλή, γρήγορη, σχεδόν αναίμακτη και ανώδυνη λύση για την ιδανική διαμόρφωση της σιλουέτας σας.

ΠΩΣ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ;

Το BodyTite χρησιμοποιεί την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία RFAL για να λιώσει με ήπιο τρόπο την περίσσεια λίπους και να το αποβάλλει μέσω μια μικροσκοπικής τομής, που τοποθετείται σε ένα πολύ δυσδιάκριτο σημείο. Με τη διαδικασία διάλυσης του λίπους να προηγείται, η αναρρόφηση αυτού γίνεται σχεδόν ατραυματικά με αποτέλεσμα να μειώνεται ο μετεχγειρητικός πόνος, οι μώλωπες, τα οιδήματα και βεβαίως η διάρκεια της ανάρρωσης. Με τη βοήθεια του BodyTite, τελικά, εξαφανίζεται το περιττό λίπος, ενώ, ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται και σύσφιξη του δέρματος με αποτέλεσμα την επίτευξη της ιδανικής σιλουέτας.

ΠΩΣ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ;

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του συστήματος BodyTite είναι η ικανότητά του να προκαλέσει θερμική διέγερση εις βάθος των ιστών του δέρματος με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια, ούτως ώστε να προκληθεί έναρξη της διαδικασίας της νεοκολλαγένεσης του δέρματος. Σε αυτήν την ήπια και σταδιακή διαδικασία ανάπλασης οφείλουμε τελικά και τη δερματική σύσφιξη του σώματος.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ;

Με το πέρασμα του χρόνου ή την αύξηση του βάρους, ο δερματικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του. Η παραδοσιακή λιποαναρρόφηση ενδεχομένως μπορεί να περιπλέξει το πρόβλημα, δημιουργώντας δυσμορφίες ή εξογκώματα στην περιοχή θεραπείας. Ασθενείς με δερματική χαλάρωση ή/και σημάδια ραβδώσεων (ραγάδες), που παράλληλα έχουν περιοχές με περίσσεια λίπους, μπορούν με το BodyTite να έχουν σαφώς καλύτερα αποτελέσματα σύσφιξης αλλά και μείωσης του μετεγχειρητικού ρίσκου για δερματική χαλάρωση. Συγκρίνοντας το BodyTite με την παραδοσιακή διαδικασία λιποαναρρόφησης, το πρώτο προσφέρει μια πιο ασφαλή, ήπια και σχεδόν ατραυματική εναλλακτική τεχνική με πιο ομοιόμορφα αποτελέσματα και συνήθως ελάχιστη μετεγχειρητική δυσφορία και εκχυμώσεις.


ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ;

Το BodyTite αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική χειρουργική διαδικασία, που πραγματοποιείται είτε με τοπική αναισθησία είτε με ελαφριά μέθη. Μετά το πέρας της θεραπείας, ο ασθενής μπορεί να πάει σπίτι του και να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες πολύ σύντομα. Χρειάζεται, όμως, να φορέσει για κάποιες μέρες ένα ελαστικό κορσέ και μπορεί να ξεκινήσει έντονη φυσική άσκηση μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού του.

ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Τα αποτελέσματα μπορούν να γίνουν ορατά αμέσως, με σταδιακά συνεχή βελτίωση για διάστημα 6-12 εβδομάδων μετά το πέρας της θεραπείας.

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ;

Οι περιοχές θεραπείας του BodyTite περιλαμβάνουν την κοιλιακή χώρα, τους γοφούς, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα γόνατα, τους βραχίονες, την πλάτη και άλλες περιοχές με περιττή συσσώρευση λίπους. Αποτελεί, επίσης, μια πολύ καλή συνδυαστική θεραπεία για χαλάρωση κοιλιάς, σώματος, αλλά και προσώπου.

Απόστολος Γαϊτάνης
Πλαστικός Χειρουργός, MD CCST
Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής
Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS
www.agaitanis.gr

Πηγή:http://www.ygeianews.gr

Σχόλια