Δείτε την Ελληνίδα καλλονή που σκοράρει στις κερκίδες του Euro 2012

20-06-12

















Με τα νύχια βαμμένα μπλε, φορώντας στο ένα χέρι ελληνικό περικάρπιο και στο άλλο δύο κομποσκοίνια, η... Ελληνοπολωνέζα Αγγελική-Αντριάννα Γ. (δεν θέλει να αποκαλύψει το επώνυμό της) δήλωσε «παρούσα» και στα τρία παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα η Εθνική μας στο Euro.


H 26χρονη αισθητικός με πατέρα Έλληνα- ο κ. Γιώργος από τα Τρίκαλα- και μητέρα από την Πολωνία- η κ. Μπάρμπαρα από το Στρζέγκομ, κοντά στο Βρότσλαλ- διαμένει πλέον μόνιμα στην Καλαμπάκα την τελευταία εξαετία και αν και καλλονή, η ίδια δηλώνει μετριοπαθής.

«Υπάρχουν πολύ πιο ωραίες από εμένα στο γήπεδο» εξομολογείται στο Έθνοσπορ αλλά σπεύδει να συμπληρώσει πώς «δεν είναι λίγοι αυτοί που μου την… πέφτουν. Ορισμένοι με έξυπνο τρόπο, άλλοι με πιο άκομψο. Τα κλασσικά που κάνουν οι άντρες».

Στο «τοπ» των ξένων επιλογών της φιγουράρουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπαλοτέλι. Ωστόσο θεωρεί τους Έλληνες «από τους ομορφότερους παγκοσμίως» και στην εθνική ομάδα «ψηφίζει» τον Τζαβέλλα ενώ θεωρεί «αγαπημένο της» το Φορτούνη λόγω της εντοπιότητας, καθώς και αυτός κατάγεται από την Καλαμπάκα.

Πηγή:http://nea-news.blogspot.gr

Σχόλια