Οι αστυνομικοί διευθυντές στους 5 νομούς της Στερεάς

23-07-12


















Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία με τις τοποθετήσεις των Αστυνομικών Διευθυντών.

Στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση, παραμένει ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής ο Ταξίαρχος Απόστολος Κασκάνης, ενώ στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετακινήθηκε ο μέχρι χθες αστυνομικός διευθυντής Βοιωτίας Κώστας Τουρκοχωρίτης. Στη Γ.Α.Δ.Π.Σ.Ε. παραμένουν, ως διευθυντές επίσης, ο Χρήστος Σταυρογιάννης και ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Στη Φθιώτιδα Αστυνομικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο Κώστας Νικολάου (φώτο). Το επιτελείο της Α.Δ. Φθιώτιδας πλαισιώνουν οι διευθυντές: Γρηγόρης Τσιμιτσέλης (Α΄), Νίκος Κουτσούλης (Β΄), Θωμάς Ράμμος (Γ΄), Χρήστος Γκανίδης (Δ΄).

Στη Βοιωτία καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Ηλίας Βανάκας, που υπηρετούσε στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής/Υ.ΜΕ.Τ., επίσης στην Α.Δ. Βοιωτίας ο Στέφανος Λακούδης θα είναι διευθυντής (Α΄) και Νίκος Γεωργακόπουλος διευθυντής(Β΄), ενώ την ευθύνη της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θηβών αναλαμβάνει ο διευθυντής Μιχάλης Πάππος.


Στην Εύβοια ο μέχρι χθες Αστυνομικός Διευθυντής Μανώλης Γρηγοράκης μετακινείται στη Γ.Α.Δ.Α και καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Αναστάσιος Γκάιντας. Στην Α.Δ. Ευβοίας επίσης υποδιευθυντής (Α΄) αναλαμβάνει ο Χουλιάρας Δημήτρης και υποδιευθυντής (Β΄) ο Φλεβάρης Ευάγγελος.

Στην Ευρυτανία στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή παραμένει ο Νίκος Στασινός, ο οποίος προήχθη σε Ταξίαρχο, ενώ καθήκοντα υποδιευθυντή αναλαμβάνει ο Αστυνομικός διευθυντής Παπαρούπας Παναγιώτης.

Στην Φωκίδα Αστυνομικός Διευθυντής παραμένει ο Πολύζος Ιωάννης, με υποδιευθυντή τον Ζανιά Αχιλλέα.


Πηγή: http://www.lamiareport.gr/

Σχόλια