Συμφωνία για τη λειτουργία του αντλιοστασίου Διστόμου

03-07-12














Μετά την άκαρπη, επί δεκαήμερο ,προσπάθεια επικοινωνίας του Οργανισμού Κωπαΐδας με την ηγεσία της ΕΥΔΑΠ για το θέμα της λειτουργίας των αντλιών του αντλιοστασίου Διστόμου (Μόρνου) ο Δήμαρχος Ορχομενού , σε συνεννόηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Γ.Μουλκιώτη και τον Δ/ντή του Οργανισμού κ.Λαμπριτζή ,ζήτησε και πέτυχε συνάντηση με την Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28/6/2012 και ώρα 1 το μεσημέρι.

Παρουσία του Δημάρχου κ. Ξηρογιάννη και του αντιδημάρχου κ.Τσιάμη καθώς και υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΥΔΑΠ, αφού προηγήθηκε συζήτηση - διαπραγμάτευση διάρκειας δύο και πλέον ωρών, συμφωνήθηκαν τα εξής:

• Να ενεργοποιηθεί επειγόντως το συγκεκριμένο αντλιοστάσιο με την μετάβαση συνεργείου της ΕΥΔΑΠ επί τόπου .

• Κατόπιν προτάσεως του κ.Λαμπριτζή, να αναλάβει το κόστος λειτουργίας του αντλιοστασίου Διστόμου (ΔΕΗ, φύλαξη ,συντήρηση ,επιστημονικό και εργατικό δυναμικό )ο Οργανισμός Κωπαΐδας.

• Να υπάρξει άμεση συνάντηση των δύο μερών ,δηλαδή της ηγεσίας της ΕΥΔΑΠ από την μία πλευρά και του Αντιπεριφερειάρχη κ.Μουλκιώτη, του Δημάρχου Ορχομενού Ξηρογιάννη και του Δ/ντή του Οργανισμού Κωπαΐδας από την άλλη και να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας.

Με την ευκαιρία ,ο Δήμαρχος Ορχομενού θα ήθελε να ευχαριστήσει την Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ και ιδιαίτερα τον ,από τον Ορχομενό καταγόμενο , Διευθύνοντα σύμβουλο κ.Μπάρδη για την κατανόηση που επέδειξε, αλλά και για την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση του, που οδήγησε στην λειτουργία του αντλιοστασίου σε ελάχιστο χρόνο .

Πηγή:http://lamiastar.gr

Σχόλια