Διαζύγιο θέλει η Βίκυ από τον Άκη

02-07-12










Ενός κακού μύρια έπονται... και για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Βίκυ Σταμάτη φέρεται να θέλει διαζύγιο από τον πρώην υπουργό... γιατί όπως ισχυρίζεται μετά τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις έχει κλονιστεί ο γάμος τους.

Σύμφωνα με το “Έθνος της Κυριακής” η Βίκυ Σταμάτη, προφυλακισμένη κι αυτή για το μέγα σκάνδαλο με τις μίζες, σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται άδικα στη φυλακή και ότι τα όσα αποκαλύφθηκαν για τον προφυλακισμένο σύζυγό της “έχουν κλονίσει το γάμο τους”!

Η πρώην κυρία υπουργού με τα ακριβά γούστα και τα ακόμα πιο ακριβά ψώνια λέγεται πως είναι ψυχολογικό ράκος, ιδίως λόγω της απόστασης που την χωρίζει με τον 5,5 ετών γιό της, ο οποίος ζει σε ένα χωριό έξω από την Αταλάντη, με τον παππού και την γιαγιά.

Είμαι στη φυλακή άδικα. Πώς το ανέχεσαι αυτό;, φαίνεται πως είναι η μόνιμη απορία της Βίκυς Σταμάτη στις συναντήσεις με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, με την πάλαι ποτέ κυρία υπουργού να σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο!

Το ζευγάρι έφτασε στα όρια του χωρισμού μετά το «όχι» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για αποφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη.

Πηγή:http://www.kentrinews.gr

Σχόλια