Επιτέλους θα λειτουργήσει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία στη Λαμία

19-07-12




















Υπογράφτηκε ο διορισμός νεκροτόμου, από τον Χρήστο Σταϊκούρα...

Θα σταματήσει επιτέλους η ψυχική και οικονομική ταλαιπωρία των κατοίκων της Φθιώτιδας και όχι μόνο, αφού θα έρθει νεκροτόμος στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας. Το αίτημα είχε υποβληθεί από την προϊσταμένη κ. Ακριβούση εδώ και πάρα πολύ καιρό, ωστόσο εκκρεμούσε η υπογραφή για τον διορισμό του νεκροτόμου.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν μετά την συνάντηση που είχε το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας με τον αναπλ.Υπουργό Οικονομικών κ. Χρ.Σταϊκούρα.

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Ι.Σ.Φ.

<<Το Σάββατο 14 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του ΙΣΦ με τον αναπλ.Υπουργό Οικονομικών κ. Χρ.Σταϊκούρα. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα προβλήματα που σχετίζονται με τους φορείς υγείας στο νομό μας καθώς και επαγγελματικά προβλήματα των μελών του Συλλόγου. Μετά από μακρά και λεπτομερή συζήτηση σχετικά με το Νοσοκομείο Λαμίας ο κ.Σταϊκούρας δεσμεύτηκε να προγραμματίσει συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας όπου θα τεθούν τα θέματα λειτουργίας του και θα ζητηθούν λύσεις από την ηγεσία του Υπουργείου. Όσον αφορά την Ιατροδικαστική Υπηρεσία δεσμεύθηκε να υπογράψει άμεσα την πρόσληψη νεκροτόμου, ως καθ΄ ύλην αρμόδιος του Γεν. Λογιστηρίου του Κράτους,ώστε να αρχίσει να λειτουργεί. Πράγματι και προς τιμή του ανταποκρίθηκε ΑΜΕΣΑ και υπέγραψε σήμερα τον διορισμό του υπαλλήλου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας,ώστε επιτέλους να λειτουργήσει η Υπηρεσία και να δοθεί ένα τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της Φθιώτιδας.

Πηγή:http://www.lamiareport.gr

Σχόλια