Είχαν κρύψει ένα κιλό ηρωίνης στην μηχανή του αυτοκινήτου τους.(φωτογραφίες)

20-07-12


















Περισσότερο από ένα κιλό ηρωίνης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
είχαν μαζί τους 2 άνδρες 26 και 33 ετών που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στην Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Οι αστυνομικοί, μετά από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν σε διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης από Αθήνα προς Χαλκίδα, οργάνωσαν επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντόπισαν χθες το βράδυ ένα Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, να κινείται σε περιοχή της Χαλκίδας και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να το ελέγξουν.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε κρυμμένη στη μηχανή του οχήματος και κατασχέθηκε, μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους 512 γραμμαρίων σε συμπαγή μορφή βράχου.

Το όχημα των δραστών μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας όπου με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε επιπλέον στο εσωτερικό του και κατασχέθηκε μία δεύτερη νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης μεικτού βάρους 501 γραμμαρίων, επίσης σε συμπαγή μορφή.

Οι δράστες Αλβανικής καταγωγής συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκαν επιπλέον το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και τρία 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό τους.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Πηγή:http://lamiastar.gr/


Σχόλια