Ίδρυση Σταθμού βοήθειας της Οικογένειας από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

19-07-12













Η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς επιθυμώντας να συμπαρασταθεί στον ιερό θεσμό της Οικογένειας έχει ιδρύσει Κέντρα Γάμου και Οικογενείας και Σχολές Γονέων που λειτουργούν σε... εννέα Ιερούς Ναούς δια να συνδράμει εις τα συσσωρευμένα προβλήματα κοινωνικά και οικονομικά που εσχάτως οξυθέντα απειλούν τον κοινωνικό ιστό.

Ειδικότερα όμως σε μία προσπάθεια αμέσου και διαρκούς φροντίδος δια το κλυδωνιζόμενο οικογενειακό κύτταρο την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας, την όξυνση της συγχύσεως των εφήβων σε εποχή αδιεξόδων και μεγάλης σκληρότητος όπου η οικογένεια απειλείται και το πρόσωπο ευτελίζεται, η Εκκλησία μας μεταγγίζει από την πολύτιμη και διαχρονική πείρα της και την αναλλοίωτη αλήθεια του Ευαγγελίου εμπνέουσα θυσιαστικά την υπέρβαση και την λύση των προβλημάτων.

Ανίδρυσε λοιπόν γι᾽ αυτό το λόγο Σταθμό βοήθειας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

Σκοπός της προσπάθειας είναι η πνευματική στήριξη και καθοδήγηση στα προβλήματα, επίλυση αποριών, διλημμάτων, απογοητεύσεων και ενδοοικογενειακών προβλημάτων καθώς και της ενδοοικογενειακής βίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα καλούν εις τα τηλέφωνα του Ραδιοφωνικού Σταθμού 210.4118602 και 210.4118640 για να κλείσουν συνάντηση με ειδικούς (Ιατρούς, Ψυχολόγους, Νομικούς παραστάτες), για να έρθουν αρωγοί εντελώς δωρεάν εις το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η συνάντησις θα πραγματοποιείται εις το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

Πηγή:synodoiporia.blogspot.gr

Σχόλια