Προτάθηκε ο Νίλσεν στο Τριφύλλι

06-07-12

















Ο Δανός Νίλσεν που ανήκει στην Βιγιαρεάλ προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, και οι πράσινοι βλέπουν με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του 24χρονου άσου.

Ο Νίκι Μπίλε Νίλσεν προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, και σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, έχει κινήσει έντονα το ενδιαφέρον των ανθρώπων του συλλόγου.

Ο παίκτης ανήκει στην Βιγιαρεάλ και την περασμένη σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην Έλτσε της Σεγούντα Ντιβιζόν. Ο Νίλσεν, ο οποίος διακρίνεται για την ταχύτητά του, αγωνίστηκε στην θέση του καθαρόαιμου επιθετικού και πέτυχε 11 γκολ σε 37 εμφανίσεις.

Το κασέ του Δανού άσου είναι στις 300.000 ευρώ και τα «κίτρινα υποβρύχια» ψάχνουν είτε να τον πουλήσουν είτε να τον παραχωρήσουν δανεικό για ακόμη μία χρονιά.

Πάντως, ο 24χρονος παίκτης είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων της χώρας του, ενώ έχει περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές.
Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ψάχνει για ακόμη μια περίπτωση περιφερειακού επιθετικού, και ο Νίλσεν συγκαταλέγεται σε αυτές που προκαλούν το «πράσινο» ενδιαφέρον, αφού έχει και τα στοιχεία που ενδιαφέρουν τον Φερέιρα και το οικονομικό μέρος είναι στα πλαίσια της οικονομικής πολιτικής του Τριφυλλιού.


Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια