Αναζητούνται τρεις άγνωστοι δράστες για ληστεία σε οικία στη Θίσβη Βοιωτίας

31-07-12














Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, για ληστεία χθες (30-07-2012) νωρίς το πρωί, σε βάρος ενός ηλικιωμένου ζευγαριού ημεδαπών στην οικία του, στη Θίσβη Βοιωτίας.
Ειδικότερα σήμερα περίπου στις 01:30΄ το πρωί, οι τρεις δράστες, χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο της οικίας του ζευγαριού και με την απειλή ροπάλων ακινητοποίησαν τον 76χρονο ιδιοκτήτη και την 79χρονη σύζυγό του και τους έδεσαν με πλαστικά καλώδια ( tyre - up ).
Στη συνέχεια αφού ερεύνησαν το εσωτερικό της οικίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό
των (60) ευρώ, ένα ρολόι χειρός, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και διάφορα χρυσαφικά, των οποίων η αξία δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.
Επιπλέον οι τρεις δράστες αφαίρεσαν και τα κλειδιά του Ι.Χ. Ε. αυτοκινήτου του ζευγαριού, ιδιοκτησίας του 76χρονου και με αυτό διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Βαγίων, ενώ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Πηγή:http://thivarealnews.blogspot.com/

Σχόλια