Λαμιώτες συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών

07-07-12

















Τρείς Λαμιώτες συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κατοχής και διάθεσης ναρκωτικών ουσιών, παράνομης οπλοκατοχής και παραχάραξης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά ένα Ι.Χ. φορτηγό, το οποίο οδηγούσε 24χρονος στη πόλη της Λαμίας και το ακινητοποίησαν προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του νεαρού και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι ο 24χρονος είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από έναν 42χρονο και τα προόριζε για τον έναν 39χρονο, ο οποίος συνελήφθη.

Σε αιφνιδιαστική έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 42χρονου στη Λαμία, με την παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 20,6 γραμμαρίων.

• Ένα περίστροφο.

• Δύο κινητά τηλέφωνα και ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ αμφιβόλου γνησιότητας, το οποίο θα σταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Πηγή:http://lamiastar.gr/

Σχόλια