ΘΗΒΑ:Μια χαρά....χάλια!

06-07-12





















Οδός Αυλίδος
Συνεχίζουν κάποιοι συμπολίτες μας να κάνουν ότι τους αρέσει αφού μάλλον δεν υπάρχει κανείς να ζητήσει εξηγήσεις για τις πράξεις τους...

Έτσι μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένα δέντρο κόπηκε σύριζα στην οδό Αυλίδος και ένα άλλο, αυτή τη φορά στον πεζόδρομο, κλαδεύτηκε κατά έναν νέο τρόπο που μας αφήνει έναν τεράστιο "θαυμασμό" για τον μεγάλο εγκέφαλο που είχε την ιδέα.
Κάποιοι φυσικά λένε και διαδίδουν ότι το επόμενο βήμα θα είναι να κοπέι εντελώς αφού πλέον αυτό δεν είναι δέντρο αλλά δεν θέλουμε να το πιστέψουμε.
Μάλιστα το δέντρο αυτό χρειάστηκε 20 χρόνια για να γίνει έτσι αλλά μόλις λίγη ώρα για να μοιάζει με αυτούς που το "σακάτεψαν" δηλαδή ψηλό και άχαρο! έτσι πως το πάμε δηλαδή σε αυτή την πόλη, σε λίγα χρόνια δεν θα αφήσουμε δέντρο για δέντρο.

Και αυτό γιατί κάποια βιτρίνα θα κρύβουν, κάποιον θα κουτσουλάνε τα σπουργίτια που κάθονται στα κλαδιά τους, κάποιους άλλους θα τους ενοχλεί το τιτίβισμα των πουλιών, και κάποιους άλλους θα τους ενοχλεί επειδή ξαφνικά...."φύτρωσαν μπροστά τους.


Πεζόδρομος ΠΗΓΗ http://thivaononlihe.blogspot.gr

Σχόλια