Είχαν κρύψει 1 κιλό χασίς στο αυτοκίνητό τους

10-08-12















Συνελήφθησαν στην Χαλκίδα Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, με την συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, τρία εκ των οποίων μία 25χρονη γυναίκα και δύο άνδρες ηλικίας 27 και 25 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Βέροιας Ημαθίας, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, εντόπισαν χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα το Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια νάιλον σακούλα που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 960 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 110 γραμμαρίων.

Επιπλέον κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 5 γραμμαρίων, η οποία ήταν τοποθετημένη σε αποθηκευτικό χώρο κάτω από τιμόνι του οχήματος, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και 5 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, καθώς και το αυτοκίνητό τους.

Πηγή:http://www.lamiastar.gr/

Σχόλια