ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΗΒΑΣ 2012

14-08-12




















ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Μέσα στη δύσκολη συγκυρία της εποχής μας άρχισαν οι προετοιμασίες για την εμποροπανήγυρη 2012, όπως κάθε χρόνο στην πόλη μας, που εορτάζει τη μεγάλη γιορτή της απόδοσης της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου (εννιάμερα της Παναγίας) στις 23 Αυγούστου.

Η Ομοσπονδία αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση και δικαιωση για τη συνέχιση της διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης στο κέντρο της πόλης, καθώς αυτός είναι ο φυσικός χώρος διεξαγωγής της αλλά και για τον επιπλέον λόγο της τόνωσης του αγοραστικού ενδιαφέροντος στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Το αίσθημα αυτό ενισχύεται και από την άριστη συνεργασία που υπάρχει με το Δήμο Θηβαίων, τόσο για την εμποροπανήγυρη αλλά και άλλα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα και αφορούν τους τομείς αρμοδιότητάς μας.

Με την ευκαιρία λοιπόν της μεγάλης θρησκευτικής εορτής της πόλης αλλά και του εμπορικού και λαογραφικού εθίμου της εμοροπανήγυρης (που μαζί με το Βλάχικο Γάμο αποτελούν τα βασικά παραδοσιακά έθιμα της Θήβας) θα θέλαμε να καλέσουμε τους Θηβαίους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες να ενισχύσουν την ντόπια αγορά και τους αγωνιζόμενους επιχειρηματίες.

Να απολαυσουν την παραδοσιακη “ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ” τους εκλεκτους μεζεδες από τους επαγγελματιες της, καθως και την αψογη εξυπηρετηση στα καφε της πολης.

Οι δύσκολοι καιροί κάποτε θα περάσουν και τότε θα πρέπει να βρεθούμε όλοι κερδισμένοι γιατί κρατήσαμε την παράδοση, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας.

Ευχόμαστε σε όλους να απολαύσουν τις γιορτινές αυτές ημέρες και να δώσουν το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας για το αύριο.



ΚΑΛΑ ΠΑΖΑΡΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


Πηγή:http://thivanews.blogspot.gr/

Σχόλια