Η Εντολή της Τζώρτζια των ΗΠΑ: Να αφανιστεί το 93% του πληθυσμού της γης .H ιστορία του Μνημείου του Θανάτου! ΒΙΝΤΕΟ

02-08-12















Στην πολιτεία Τζώρτζια των ΗΠΑ υπάρχει ένα πέτρινο δημιούργημα από 6 πλάκες βάρους άνω των 100 τόνων, το οποίο μιλάει για έλεγχο της αναπαραγωγής και μείωση του πληθυσμού της γης... κάτω από τα 500 εκατ....!!!
Αυτές οι τεράστιες γρανιτένιες πλάκες με τις δέκα εντολές της νέας εποχής που ζούμε τώρα, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά και αποτελούν σημείο συναντήσεων, συγκρούσεων και φυσικά τουριστική ατραξιόν.
Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του .....
1979 όταν ένας καλοντυμένος γκριζομάλλης κύριος φτάνει στην περιοχή και αναζητά εταιρεία με γρανίτες. Καταλήγει στην «Έλμπερτον» και... συστήνεται ως R.C. Christian. Εξηγεί στον διευθυντή της εταιρείας, Τζο Φέλντι το μεγαλεπήβολο σχέδιο του.


«Θέλω να κατασκευάσετε τεράστιες λίθινες στήλες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά» του τόνισε και όπως ήταν φυσικό ο διευθυντής της «Έλμπερτον» τον θεώρησε τρελό. Προσπάθησε να τον ξεφορτωθεί με διάφορες δικαιολογίες και αφού ακόμα και η υπέρογκη χρέωση δεν φάνηκε να τον προβληματίζει τον έστειλε για εγγυήσεις στην τράπεζα.
Εκεί ο μυστηριώδης ξένος συναντά τον Γουάτ Μάρτιν. «Μπήκε στο γραφείο μου ένας άντρας εξαιρετικά κομψός, με ένα πολύ ακριβό κοστούμι, που ήθελε να κάνει μια πολύ σοβαρή επένδυση και ζητούσε συνεργασία με την τράπεζα μας.
Στην αρχή τον πήρα στα σοβαρά, όταν όμως άκουσα το σχέδιο του, του είπα: Αφού έχει λεφτά για πέταμα γιατί δεν τα ρίχνεις από το παράθυρο;
Ο Κρίστιαν επέμενε. Μου εξήγησε πως πίσω από την ιδέα υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που δούλευε επί 20 χρόνια (!!!!!) και ότι υπήρχαν κατατεθειμένα χρήματα γι'αυτόν τον σκοπό σε διάφορες τράπεζες της χώρας που θα μεταφέρονταν στη δική μας. Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως έπρεπε τουλάχιστον εγώ να γνωρίζω τα αληθινά στοιχεία της ταυτότητας του. Έτσι καταλήξαμε σε μια συμφωνία, με δέσμευση από την πλευρά μου πως δεν θα αποκαλύψω ποτέ ποιος είναι ο Κρίστιαν.


Και δεν την παραβίασα ποτέ μέχρι σήμερα» δήλωσε ο 78χρονος πλέον Μάρτιν.
Από εκεί και πέρα η κατασκευή του έργου προχώρησε γρήγορα. Αγοράστηκε ο χώρος και όταν υπογράφηκε το συμβόλαιο ο Κρίστιαν εξαφανίστηκε για πάντα.
Οι αντιδράσεις άρχισαν πριν καν ολοκληρωθεί το γρανιτένιο μνημείο ενώ αλλόκοτες ιστορίες ξεπήδησαν για το τι ακριβώς είναι και ποιος το δημιουργεί.
Ο εργάτης που χάραξε τις πλάκες μιλάει για φωνές και μουσική που άκουγε την ώρα που δούλευε. Τελικά στις 22 Μαΐου 1980 παρουσία περίπου 100 ατόμων γίνονται τα αποκαλυπτήρια.
Ο κόσμος είδε για πρώτη φορά το έργο που το αποτελούσε μια κεντρική στήλη περίπου έξι μέτρων με τέσσερις πλάκες γύρω της και σαν κορωνίδα πάνω τους μια πλάκα σε σχήμα παραλληλόγραμμου.    


Πηγή:http://wwwmythsandlegends.blogspot.gr

Σχόλια